2014-08-21, 17:31
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Winna przestępstw na włosach? Czyli....
Cytat:
Napisane przez syklamen
Mam wrażenie, że usuwa krytykujące jej włosy komentarze, bo widzę tam tylko same zachwyty nad jej siankiem. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że wszystkie dziewczyny uznają takie włosy za cudowne i ideał. 
A jak jedna dziewczyna napisała, że wyglądają trochę sianowato, to została wyzwana od prostackich hejterów.
Nie wiem, ale ja uważam, że rozjaśnianie niszczy włosy bardzo. Sama miałam robione tylko delikatne blond pasemka na włosach pół roku temu, ale teraz widzę różnicę pomiędzy partiami rozjaśnianymi, a innymi, czy odrostami. Mam problem z tymi pierwszymi, bo zawsze bardziej się puszą.
|
Czyli nie tylko ja mam takie zdanie. Ta masa pozytywnych komentarzy mnie dziwi. Tylko na tym zdjęciu z bliska jakoś wyglądają i te fale są ładne. Mam wrażenie, że to chełm z przydługich i nieciekawych włosów. Po za tym jest ich naprawde sporo co jest nienaturalne aż.
A znacie jakieś przypadki przestępstw dziewczyn z otoczenia?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------
Cytat:
Napisane przez xandria_
mnie również patrzenie na włosy bunny lekko boli, ale przyznaję jej rację w kwestii tego, że niektóre dziewczyny całkiem powariowały. rozbawiło mnie kupowanie kilkunastu sztuk biedronkowego micela, BO WYCOFUJĄ  (tak jakby nie było już na rynku pierdyliarda innych). poza tym napisała jakąś parodię dnia włosomaniaczki, nie było w tym nic obraźliwego, pomijając fakt, iż tekst był językowo przeciętny, ale od razu przyleciały obrończynie Anwen, które nie umiały potraktować tego z dystansem
już pomijając obsesję na punkcie maseczek, olei, miceli i innych takich, nie mogę pojąć, jak ludzie mogli dać wkręcić się w picie żelatyny... no wszystko zrozumiem, ale nie TO
|
Wycofują?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|