2014-08-21, 17:30
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy powiedziec mu ?
Cytat:
Napisane przez agus wawa
Hej dziewczyny, prosze o radę.
Spotykam się z pewnym facetem od około 3 miesiecy. On dązył żebysmy byli po prostu razem, jako para. Ja nie byłam przekonana, pomimo ze podoba mi się z wyglądu i dogadujemy sie swietnie. Miałam obawę że jest takim troche ,,lovelasem", ma bardzo dużo koleżanek, na face czesto pisał im rozne komentarze i generalnie cos mi nie gralo. Byłam u niego w domu wczoraj i poszedl na chwilę, chcialam cos sprawdzic na swoim fb. Jego bylo zostawione i to był impuls... tak zajrzałam. Długo szukac nie musialam, perwsza rozmowa z jakas dziewczyna, pisal mile rzeczy plus proponował spotkanie, jednym slowem,,zarywał" do niej. Zwinelam sie niedlugo po tym do domu, nic nie mowiac. Chyba chce to skonczyc, moje podejrzenia sie sprawdzily co do niego,nie chce byc z taka osoba. Tylko nie wiem co powiedziec, przyznac sie i przeprosic za wscibstwo plus ulzyc sobie i wylac zal jaki sie okazal ? Nic nie mowic ? Wiem ze wtedy sobieot tak nie odpusci. doradzcie moje drogie 
|
Powiedz że nie jest w Twoim typie, po prostu to nie to i nie czujesz nic innego jak tylko zwykłą sympatie. Lepiej nie mów mu że sprawdzałaś mu jego wiadomości bo przez to cała wina spadnie na ciebie, znając życie to on będzie obrażony i Ci to wypominał.
|
|
|