Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gap, Gucci II, Avene, Frieda, L'Instant, Sephora, Maybelline, Essence, AA, Avon...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-14, 18:36   #16
Dazzling
Raczkowanie

Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Gap, Gucci II, Avene, Frieda, L'Instant, Sephora, Maybelline, Essence, AA, Avon

Zielona, nic nie widzę niestety. Szkoda, bo chętnie oddam Diroseal Podobają mi się szampon i peeling, ale jest ich ciut mało (możesz jednak rzucić link do peelingu), wolałabym wymienić go na jeden konkretny kosmetyk.

Maggie, tylko tester HG upatrzyłam, ale nie wiem czy by Ci się to opłacało, ewentualnie Ruboril, ale to już na pewno by Ci się nie opłacało

Opolanko, masz fajne ciuszki, ale powiedz mi- ile Ty masz w biuście (bo podobają mi się niektóre topy) i te spodnie Montany białe to jaka długość, bo na oko wyglądają mi na 3/4 albo są tak szerokie. Ja właśnie szukam jasnych spodni, cienkich

Iwciu- czy mogłabyś mi pomierzyć swojego longa? Podoba mi się, ale chciałabym wiedzieć ile ma w biuście i tak okolice brzucha, biodra.

Figg, niestety nic. Ewentualnie piszesz, że masz ponadto coś z kolorówki, a ja szukam podkładu, kredki do oczu też niektóre mile widziane, cienie. Może coś masz?
Dazzling jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując