2014-08-21, 19:44
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpniowe maluchy opuszczają brzuchy. Mamy sierpniowe 2014 część VI
Cytat:
Napisane przez mandee
Oj Kobietki ale mnie.nastraszylyscie ostatnio... Tym ze nie powinnam rodzic naturalnie z takim cisnieniem (140/110 a czasem nawet 150/110) bralam dopetyg ale nie pomagal... A maluszek dwa tyg przed porodem wazyl 2200 - mowilyscie ze to za malo... Zaczelam.sie stresowac i to bardzo czy oby napewno wszystko jest w porzadku i co....? I w ten sam dzien.a wlasciwie noc (tydzien przed terminem) odeszly mi wody!! Zero.skurczy,zero rozwarcia,maluch na samej gorze a wody poooszlyyyy. ... 24:30 szpital,ktg... Pojawily sie elikatne skurcze, ale rozwarcie zerowe. Jedna kroplowka,druga... Skurcze sie nasilaly a rozwarcie miniiimalne. Potem zastrzyk pierwszy... Oj bolalo ale nadal za male rozwarcie,drugi... Rozwarcie zrobilo sie na 3 cm. Godzina 11:00 rano czyli ponad 10 godzin maly byl w brzuszku bez wod... Badania bardzooo bolaly,lekarz byl niemily i.niedelikatny... Podjeto decyzje o cesarce. BOLALO MNIE TAK BARDZO ze sama nawet chcialam.by mnie operowano... i.balam.sie.o malego.czy nie za dlugo jest bez tych wod
.strach narastal...
Kroplowka.kedna i druga pod cesarke,cewnik - najgorsze co.moglo byc!! Chyba.caly szpital.slyszal jak.krzyczalam... Operacje widzialam.w.lampie.na.suf icie... To.jak wyjmuja.dziecko,jal.przec inaja.pepowine... I ten krzyyk placz !! - sama sie poplakalam . Xavier dostal.10pkt,wazyl.2640 i.mial 50cm....zdrowy jak ryba!  wlasnie razem lezymy w lozeczku.jeszcze szpitalnym...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Gratulacje dla ciebie i duzo zdrowka dla malego. I problem z cisnieniem sam sie rozwiazal. Hahah
Mnie cos pobolewa brzuch i plecy.. moglyby mi wody odejsc to bym byla pewna ze to to.
|
|
|