Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowe mamusie 2015, cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-21, 20:55   #1719
bajlaga
Zadomowienie

Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. III

Cytat:
Napisane przez Princes 18 Pokaż wiadomość

WIEDZIALAM!!!!!!! Kochana my to do tej pory sie cieszymy i nie ma dnia zebysmy nie wspomnieli: wreszcie koniec tych nerwow i niepokoju. Niesamowita radosc
My od wizyty u lekarza ktory powiedzial o podejrzeniu chorob do wynikow czekalismy rowne 4 tyg
Ja też miałam przeboje z alko, a u Nas to jest wpadeczka jest

O tak, radość jest przeogromna!!! Ach, zdrowie jest najważniejsze, wszyscy o tym wiedzą, a tak często nie zwracamy na to uwagi. Mam nadzieję, że wszystko już będzie ok i Młody będzie zdrowiuteńki.
Teraz kciuki jeszcze za Montankę, u niej na pewno jest wszystko elegancko i wszystkie będziemy się radować i w pełni cieszyć ciążą
U nas rozmowa o wynikach była 17.07, więc 5 tygodni oczekiwania.
Jutro ruszam na zakupy !!!

Dusiolka Ty nasz cukierniku!

_ _ _ _ _

a właśnie, koleżanka, która ma 3miesięczną córeczkę ma wózek Maxi Cosi jakis, nie wiem jaki to model. Jak chciałam, by obniżyła mi rączkę, to tylko się ta rączka obsuwała na dół, dla mnie niezbyt to fajne, bo nie umiałam ustawić pod siebie. Coś jej w stelażu ciągle strzela, wózek wygląda strasznie plastikowo i tandetnie, jakby swoje przeżył, mała gondola...
brat Tżta ma wózek po innym dziecku, jakiś NOŁ NEJM i tam się nic nie psuje, jest stabilny, ma większą gondolę, a Miki ma już 3 miesiące i 72 cm !
Czasami nie wiem za co płaci się tyle pieniędzy...

Edytowane przez bajlaga
Czas edycji: 2014-08-21 o 21:00
bajlaga jest offline Zgłoś do moderatora