Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tygodnie lecą, trójeczka z przodu, bo w październiku czas do porodu!! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-21, 19:57   #270
mortisha84
Zadomowienie

Dot.: Tygodnie lecą, trójeczka z przodu, bo w październiku czas do porodu!! :)

Wow ale lecicie! Chwile mnie nie było a tu trzy strony

Cytat:
Napisane przez Dimaa Pokaż wiadomość
Dobrze, że nie tylko ja jestem "wyrodną matką" marzącą o browarze piję te 0%, ale piwa to to nie przypomina

Laila, masakra z tą naszą służbą zdrowia.. Ale może to jednak hemoroidy? Nie zawsze muszą boleć, zależy w jakim stadium zaawansowania są. Daj znać jak się coś dowiesz.
Teraz już mi przeszło, ale w te upały mi się zimny browarek marzył. Też piję te 0%, dobre ale prawdziwego piwka nie zastąpi

Cytat:
Napisane przez magsik Pokaż wiadomość
haha a ja dziś na obiad zrobiłam pizzę, tylko coś mi zawsze spód ciasta się podpiecze, a teraz wpierdzielam szarlotkę, teściowa upiekła i mam wrażenie, że mi brzuch pęknie zaraz. Mąż zmienia kolor na ścianach, nie było w sklepie tego co chcieliśmy wiec teraz zmieszał biała farbę z granatowym pigmentem, wydaje się że będzie dobrze zobaczymy jak wyschnie.
Ja jeszcze nie mam cyckonosza do karmienia, pani w sklepie mi mówiła żebym przyszła miesiąc przed porodem, więc w następnym tygodniu chyba się przejdę. Mam do was pytanie czy wasze brzuchy też są bardzo twarde ja mam wrażenie jakby miał mi zaraz pęknąć........
Co do zastrzyku w dupsko to miałam kiedyś nieprzyjemną przygodę, a mianowicie byłam na IP i zalecono zastrzyk w dupsko, pani stwierdziła, że lepiej będzie jak będę stała tylko,że jak powiedziała uwaga to ja odskoczyłam do przodu ale ona niestety zdążyła się wbić i strzykawka została mi w półdupku, tak to bolało, że chyba kilka dni nie mogłam siadać. Najśmieszniejsze było to jak pielęgniarka zaczęła krzyczeć
to miałaś przygodę. Chciała bym zobaczyć minę pielęgniarki

Cytat:
Napisane przez gosiakk23 Pokaż wiadomość
Hahaha jak wiem że to "ten dzień" to nawet majteczek nie zakładam na swoją wielorybią dupcię a o koronkowych juz dawno zapomniałam jak wyglądają ale koszulkę to juz zakładam bo u nas tez każdy może z dołu wejść na górę. Ostatnio my z mężem golaski na łożku (drzwi od sypialni zamkniętę) a teściowa wchodzi po schodach słyszymy- nura pod kołdrę że nam ledwie oczy wystają- ja atak smiechu- ale nie weszła zapytała się tylko pod drzwiami czy jajka nam kupić
Trzeba było powiedzieć, że już dwa macie

Cytat:
Napisane przez gargantuiczna Pokaż wiadomość
To mój podobnie urósł i też się zdziwiłam. 1kg w 4 tygodnie. Słuszną linię ma nasza władza (a ja 3 kg w 4 tygodnie ;() I mamy 33 tydzień z wagą 2100g Chyba ładnie, nie?

Mi też brakuje teraz takiej naprawdę długiej gorącej kąpieli, takiej, że jak woda ostygnie, to dolewam nowej gorącej. Oczywiście z książką, uwielbiam czytać w wannie.
Ciąża też bezproblemowa raczej. No, poza zgagą i drobnymi problemami ze snem, ale przy tym co dziewczyny piszą, widzę, że nie mam najmniejszego prawa narzekać. ;-)
Nie strasz, że taki okropny ten wenflon. Czy można się przy przyjęciu do szpitala nie zgodzić na jego zamontowanie? U mnie jest normalnie problem w żyłę trafić, zawsze trzeba grzebać tą igłą w środku, więc z założeniem tego cholerstwa będzie tragicznie.

Ja jeszcze nie kupuję. Ale lubię wszystko robić na ostatnią chwilę.

biedna

Tak.

Jeszcze dobra wiadomość - Mały się obrócił głową na dół. To już chyba nie powinien świrować i tak zostanie, nie?
Duży już! Im większe dziecko, tym mniej miejsca ma na obroty

Właśnie zjadłam gołąbki na kolację i doprawiłam pierogami

Niunia

Bobas
mortisha84 jest offline Zgłoś do moderatora