Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Kompulsywne życie - codzienność zaburzeń odżywiania"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-21, 20:15   #1333
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne
Dot.: "Kompulsywne życie - codzienność zaburzeń odżywiania"

Cytat:
Napisane przez dezett Pokaż wiadomość
A ja się stresuje wszystkim. Mama jej oczekiwania wobec mnie ciagla krytyka i moją niemoc działania...
Jestem zmęczona.
Napięcie rośnie z dnia na dzień i tylko czekam kiedy puści:napad na wszystko i wymioty.

A nie mogę tego robić boni tak mam już coś z wątroba po każdym dosłownie każdym posiłku boli mnie wątroba mam wzdęcia bóle. .. koszmar.

Jem 5 do 6 posiłków dziennie 2 200 kalorii nawet jak nie ćwiczę (wagę mam ok) a i tak albo jeden głodna albo zaciska mi się zoladek albo mogę jeść co 2h taki mam apetyt albo 5h nie jeść

Boje się.
W czasie napadu wyłącza mi się mózg i odpoczywam. Eh

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wątroba nie boli, ma co najwyżej kolki (no to taki ból, że nie masz siły złapać pełnego oddechu i się ruszyć) miałam poważnie chorą wątrobę to wiem o czym mówię.
Po prostu jesz nerwowo, każdy posiłek przeżywasz to robią się skurcze jelit i po każdym posiłku dają się we znaki.
Jeśli nie umiesz poskromić swoich emocji w żaden sposób może warto iść po psychotropy? Nie da się mieć zaburzeń żywienia bez nerwicy w mniejszym lub większym stopniu. Ja się leczę od prawie 8 miechów i nie czuję się uzależniona , przyćpana czy otępiona.

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Farfalla97 Pokaż wiadomość
Mam 17 lat, więc jeszcze nie pracuję. Za to niedługo zacznie się szkoła, więc może będzie odrobinę łatwiej.
To rób pracę w domu albo poszukaj czegoś " na czarno" moje koleżanki od 15 roku życia pracowały, i serio myślę, że by Ci to pomogło uwolnić głowę. Jeśli zupełnie nie chcesz... to nie wiem sprzątaj, szlifuj jakiś język, znajdź sobie zainteresowania...
MascarpOOne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując