Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-21, 21:46   #2051
india83
Zakorzenienie

Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV

Cytat:
Napisane przez aneczka2238 Pokaż wiadomość
India, a jak Ty myslisz, możliwe że owu była 9dc? Cykle bezowulacyjne zdarzają się zdrowej kobiecie do 2 razy w roku... A w niedzielę, to będzie patrzał czy się jakś pęcherzyk pojawił, czy jak?
Juz sama nie wiem... ale kochalismy się 8,10,11 dc (akurat 9 nie)

Niestety ja kiedyś (kilka lat temu) miałam podejrzenie cykli bezowulacyjnyh, coś tam mi regulowali luteiną - ja już nie pamiętam. Zresztą wtedy gin mnie wkurzyła i zaprzestałam wizyt. Kiedys olałam sprawę, nie przywiazywałam do tego wagi, nie myślałam o dzieciach a teraz mam.

Tak chce zobaczyć co się u mnie dzieje. Począwszy od tego czy pecherzyki rosną i vczy pekają. Powiedział, że czeka nas kilka spotkań w tym miesiącu.
Też tak często chodziłyście?

Cytat:
Napisane przez Franka321 Pokaż wiadomość
O jejuu nawet nie chce myslec, bylam na pierwszym usg przyjaciolki ta przerazona ja rycze jakby to mi robili to usg

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

No wiec dobrze ze cyto ok. Ja nadal nie wiem bo jeszcze nie ma ponad miesiac juz:/
Czekamy do nd w takim razie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja swoją miałam w maju, więc w końcu wypadało odebrać