Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-21, 21:47   #1245
martha330
Zakorzenienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Pokaż tę bluzę

Byłam na zakupach w piotrze i pawle to kupiłam paczkę 1 pampersa skoro promocja jest. Jakiś zapasów pieluch nie robię ale jakieś trzeba kupić to wzięłam wszak pieluchy się nie psują.

i bardzo dobrze zrobilas ! nie psuja się, wiec mogą polezec, a na pewno po narodzinach dziecka się przydadzą! a za taka cene naprawdę warto! dziś sprawdzałam w Rossmannie i taka sama paczka za 54,99zl, wiec oszczednosc 15 zl to bardzo dużo!

Cytat:
Napisane przez LolaMontez Pokaż wiadomość
Próbek też trochę dostałam, nawet próbka wkładek laktacyjnych, te wszystkie rzeczy uświadamiają mnie jak niedużo zostało

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Chyba wpadam w panikę, jak widzę takie maleństwa, czuje swoje jak sie rusza to boje sie ze sobie nie poradzę, wiem, ze nie takie sieroty sobie radziły, ale boja sie być odpowiedzialna za takie malutkie dziecko, które. Ie powie co mu dolega jak płacze, ze trzeba je czasem obrócić na boczek, te wszystkie kremy, mazidła, cała ta higieczniczna opieka, pazurki itp. Ja nigdy nie miałam na rękach dziecka młodszego niż roczne i jak będzie z tym dzieckiem jak ono główki nie trzyma samo przerażenie mnie ogarnęło

Część z Was już obcykana co i jak No to drugie lub jak u Kasi trzecie a ja pierwsze i panikuje :-/
Trzeba sie czegoś bezalkoholowego napić na rozluźnienie...

Lola ja tez pierwsze Dzieciatko! Lekko panikuję, ale chyba chciałabym już mieć Hanie przy sobie, bo martwię się jak to później będzie. takie głupie przemyślenia mnie nachodzą.

przy okazji oglądam na Polsacie "9 miesięcy) z Hugh Grantem, oczywiście komedia o ciąży!

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora