2014-08-21, 21:04
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy kobiety lubią palić marihuanę?
Cytat:
Napisane przez emadzj
Też tak uważam. Kobiety boją się przyznawać właśnie z wypisanych przez Ciebie względów.
Żyjemy niestety w społeczeństwie, które nie jest jeszcze gotowe na marihuanę. Ludzie uważają ją za coś dużo gorszego od papierosów czy alkoholu, a wcale tak nie jest. Nie chcę wyjść na taką, która nie ma świadomości tego jak marihuana może być niebezpieczna, bo wiem jakie są skutki palenia
Ktoś już tutaj napisał, że nikt tutaj nie napisał, że jest uzależniony, a co więcej się tym chwali. W pierwszym poście wyraźnie napisałam, czy są tu kobiety, które lubią OD CZASU DO CZASU sobie zapalić. Też nie popieram nadużywania marihuany, bo jest po prostu groźna.
|
Dlatego sądzę, że osoby, które nie poznały nie powinny się wypowiadać na tematy, na które nie mają pojęcia. Weźmy Kaczyńskiego, który był kategorycznie przeciw, a nie wiedział czy marihuana jest z konopi. No kosmos, nigdy nie będzie lepiej, dopóki ludzie rządzący naszym państwem i cała reszta nie zaczną wiedzieć o czym mówią. Co do uzależnienia - to wszystko prawda. Granica czasem staje się bardzo łatwa do przekroczenia Potrafię zaobserwować na samej sobie, ale to nie temat na ten wątek, jak wcześniej było wspomniane.
|
|
|