2014-08-21, 23:52
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c
Cytat:
Napisane przez Natala84
nie ma problemu, jutro podjadę i jak tylko będzie to kupię  aa tak na wszelaki wypadek, gdyby 80 nie było, brać większą? 86 albo 92?
czy 80 starczy do przyszłej wiosny, to trudno stwierdzić... bo nie wiem jaka Ola jest duża  ale teraz dzieci wolniej rosną, wydaje mi się że na Hanie 80 powinna być dobra i teraz i na wiosnę  86 jest ewidentnie na nią teraz za duża, a ma koło 78/80 cm wzrostu i wagę coś koło 9,5 kg 
|

no to jak będzie 80 to 80 a jak nie to 86 chyba że też nie to 92 
a co! 
Cytat:
Napisane przez Asiek84
echhh szkoda że nie miałam w pracy chwili na poczytanie forum, bo byłam dzisiaj po pracy w galerii i weszłabym do c&a...
My z Hubim byliśmy dzisiaj na zaległym szczepieniu na żółtaczkę, pojechałam z nim kilka minut przed 8 i bez problemu pani doktor nas przyjęła. Hubi waży 9960 g i ma 77 cm długości, pani doktor Go wychwaliła, że ładnie rozumie, robiliśmy pani doktor tutu sroczka, brawo brawo, pokazywał gdzie ptaszki latają, robił mi titit nosku i nie nie  i oczywiście się tak rozgadała że mu się buzia nie zamykała... Kolejne szczepienie mamy na koniec listopada na 13 m-cy...
i przerobiłam 6 kg papryki w słoiki i mam paprykę konserwową, jeszcze mam chęć na pieczarki marynowane
|

boję się tego szczepienia kolejnego....
Cytat:
Napisane przez ja-ika
Emilka ma gorączkę  szykuje się ciężka noc. Oby to było na ząbki, lub trzydniówka, a nie jakieś choróbsko 
|
ehhh może to chwilowe od ząbków oby było dobrze w nocy!
|
|