2014-08-22, 07:38
|
|
Oby do wiosny
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVIII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez Maliniarka
no jak takie mani popełniłaś, to niełatwo Cię przebić 
:
|
Popełniłam to dobre słowo w tym przypadku 
Cytat:
Napisane przez miranda122
Nowe mani mam, ale trochę się rozmazało :/
|
E tam. Fajne. Jak nie przepadam za panterkami to ta fajna
Cytat:
Napisane przez izaa29
Również poproszę, dopadła mnie paznokciowa niemoc  jutro muszę zrobić paznokcie pannie młodej  cioci i sobie, oczywiście na swoje nie mam kompletnie koncepcji a w przypadku młodej coraz bardziej się stresuję 
|
Ja zawsze proszę PMkę by przyniosła zdjęcia mejkapów które się jej podobają, wtedy wiem co lubi i możemy łatwiej do porozumienia dojść.
W sumie trudno powiedzieć czy będzie chciała coś frenczowego czy coś nietypowo. 
Cytat:
Napisane przez vivinn
Grunt, że już się rozumiemy 
.
|
Tak
Cytat:
Napisane przez agaszak
Paskuda chyba zostanie Paskudą  Wtrząchęła wczoraj 5 świerszczy i się grzała pod lampą UV

(...)
Ooo ja lubię ale Małżon się brzydzi, spiernicza jak tylko zobaczy 
Jest coś innego, dziewicze mani , zaraz wstawię 
|
Łakomczuch 
To Pepe zauważyłyśmy że lubi słonecznika i marchewkę 
O patrz hehe. To ja w domu jestem od łapania żab i pająków 
Cytat:
Napisane przez agaszak
Chłopak - Młody się dzisiaj dowiedział, martwiła go czarna kropka na ogonie, zadzwonił do faceta, od którego go kupił i się okazało, że facet markerem zaznaczał facetów
(...)
No dobra miały być stempelki ale stwierdziłam , że wypróbuję czegoś nowego  Skończyło się zachlapaniem ściany, podkładki, spodni i opluciem czego się dało, dookoła. Drugie pół dnia czyściłam dłonie z lakieru  Nie na moje nerwy takie numery, chyba , że wypróbuję numer z klejem, dookoła pazurka( podpatrzyłam na insta) i się sprawdzi.
|
Hehe dooobre!
Niektóre niepokojąco przypominają mój bełcik 
ale większość pazurków jest fajna
Cytat:
Napisane przez vivinn
Znowu bym zapomniała: jest wrzutka 
Zoya Dream. Na początku byłam trochę zła na siebie, że ją wzięłam - myślałam, że powinnam wziąć Blaze, że ten niebieski raczej nie mój i dlatego tyle czasu zajęło mi jej rozdziewiczenie  Ale jak już pomalowałam wszystkie bolączki mi przeszły 
|
Faktycznie piękna, ale sama pewnie bym się źle czuła w tym kolorze
Instagram
|
|
|