Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-22, 08:08   #2107
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV

Cytat:
Napisane przez Meliska86 Pokaż wiadomość
Dzien dobr dziekuje kochane za zyczenia

Aaaaaga ale masz prezent urodzinowy ale sie ciesze kochana gratuluje po tylu przejsciach ci sie wkoncu udalo dbaj o siebie.

Ewunia jak zaczelam czytac to zrozumialam ze twoje dzidzi ma dwie wady serca ufff ale sie wystrachalam ale dobrzr ze jest ok niech rosnie maluch

Ja wczoraj juz ryczalam bo juz nie moglam od tego wiszenia. Ale pogadalam z bobasem I powiedzialam mu ze mamusia ma urodziny I zeby ja oszczedzil choc na jeden dzien
No I wyczytalam ze rano przef podniesoeniem sie z lozka trzeba cos xagryz wiec wszamalam krakersa I o dziwo narazie cisza ciekawe na jak dlugo ale nawet godzina bez mdlosci jest dla mnie zbawienna
Nie oszczędza Cię ta ciaza ale zaraz już bedzie koniec 1 trym i powoli wszystko zniknie nawet nie zauważysz kiedy
Z moim maluchem sie okaże 5 września. Do tej pory myśle ze było tylko usg zeby sprawdzić czy ciaza żywa, wczoraj ten krwiak oglądaliśmy i za dużo dzidziusiowi dr sie nie przyglądał. Mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze. Mam taki strach w sercu.
A ktoś wie kiedy sie bada właśnie serduszko? Sprawdza czy sa te dwie komory i zastawki? Na polowkowym dopiero czy juz teraz?
Gin mnie wczoraj trochę zaskoczył bo powiedział ze tego 5-go zrobimy usg genetyczne i pobieramy krew do badania pappa i cos tam jeszcze. W pierwszej ciąży miałam tylko usg i zaskoczyło mnie to wiec tak właściwie sie zgodziłam z tego zaskoczenia, tylko ja w ogóle nie zastanawiałam sie czy chce ten test pappa robic.
Przecież na usg bedzie wszystko widać czy jest dobrze? Zmierzyć przezierność
Ja mam 25 lat wiec nie jestem w grupie ryzyka, ani nie mam chorób genetycznych w rodzinie, tż też
Juz sie zgodzilam to nie bede chyba mieszać. Sprawdzić nie zaszkodzi chyba
Ewunia_01 jest offline Zgłoś do moderatora