2014-08-22, 09:16
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
Witam
Cytat:
Napisane przez h0pe
Łej, ale mnie przyssało przed 5  krecilam sie od 4 ale w koncu wstalam i poszlam do kuchni, ciagnal mnie jak na sznurku smak na wczorajsza grecka, a ze mialam reszte mezowi do pracy spakowac i nie mialam serca mu jej zjesc to sie wzielam nad ranem za dorabianie. Dobrze ze mnie zlapalo to przynajmniej odczulam zem w ciazy. Przewinilam troche bo octu zwyklego do sosu sobie walnelam ale w koncu nie wiem czy jego wolno czy nie wolno tak do salatki czy nie.. A ja go tak lubie.. Czulwm sie winna wiec poprawilam bananem  Teraz nici ze spania, pewnie w dzien mnie odetnie a mialam wybyc do dalszego miasta...
Milego dnia kobitki
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Hehe smaczonego
Cytat:
Napisane przez jojla
babyactive elipso, tyle, że 2w1, o taki: http://www.bebeqo.co.uk/pram/babyact...rycot-car-seat
Tak jak pisałam - jeśli nie TŻ to mam zamiar poprosić mamę  Może jakoś się uda z tą szkołą rodzenia jeszcze, zapomniałam, że 4 września zaczyna urlop więc myślę, że na jakieś zajęcia jeszcze zdąży ze mną pójść - a jakby się trafiły zajęcia dotyczące porodu to byłoby super.
|
Wygląda na fajny
Domiś-30.12.13 godz 11:05
Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
|
|
|