Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-22, 13:51   #2180
Franka321
Zadomowienie

Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV

Cytat:
Napisane przez Ewunia_01 Pokaż wiadomość
Przepraszam was dziewczyny. U gina było opóźnienie niestety ponad godzinę, wiec po 21 wróciliśmy do domu dopiero. Miał wczoraj 2 wady serduszka i usg ponad 40 min nie chce sobie wyobrażać nawet
U mnie wszystko jest dobrze, dzidziuś 3 cm, żywy z usg starszy bo wychodził wczoraj 10t3 czy 5d a był 9t5d za duzo sie nią niego nie napatrzylam bo byłam juz padniemy i ja i gin, poza tym mam krwiaka na kosmowce, który pewnie wyjdzie niedługo, dostałam dupka zeby brać. No i temu krwiakowi sie przygladalismy. Dlatego ze juz dzidziuś tak duży to mam prenatalne w swoje urodziny. Zdjec nie dostałam niestety.
A chora jestem jak ta lala gardło boli strasznie, katar okropny, żółty, chory
Na razie kaszlu nie ma, muszę pilnować zeby mi nie splywalo.
Jakies domowe sposoby?
Ogólnie umieram, juz ze 2-3 lata nie miałam żadnej choroby.
Mam nadzieje ze samo sie wybroni.

---------- Dopisano o 06:29 ---------- Poprzedni post napisano o 06:27 ----------

5 stron do nadrobienia miałam
A ogólnie odnośnie smsów to ja mam telefon zawsze na cichym, tylko wibracje wiec zawsze można pisac

---------- Dopisano o 06:34 ---------- Poprzedni post napisano o 06:29 ----------

Mi w pierwszej ciąży duzo pomogło oglądanie porodów. Bo ja to sobie wyobrażałam jako teksańską masakrę, a okazało ze ze strach ma wielkie oczy i poród nie jest wcale jakis straszny wizualnie.
Jak sie juz ma to jedno dziecko to sie zaczyna bo kiedy najlepiej rodzeństwo i dylematy po porodzie zachwyt dzieckiem, ja najpierw mowilam juz nigdy i tż ma nawet o tym nie wspomnieć bo rozwód, a minęło pól roku i sama juz chciałam drugiego bobasa
Nie przepraszaj super ze jest ok,szkoda tylko ze cos tam wyszlo,ale to nic groznego mam nadzieje?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Agolandia *

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Agolandia gratulacje
Zanetko o oł, oby nie wybuchnal
Kordelka dziekuje za inf apropo tej toks. Zrobie chyba badanie krwi pod tym katem, co do butow to az sie boje juz mi sie dzisiaj snily buty ze szukalam na zime..
ksuwka weekend ?wolne? nie mozliweee

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
Napisane przez ksuwka Pokaż wiadomość
Mąż jak usłyszał, że mam cały weekend wolny to się zapytał: a co to się stało, coś w lesie zdechło czy co? Hasło powalające
Hahahaha

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Napisane przez ANNASAR Pokaż wiadomość
tak czarny mimo ciąży czułam się taka atrakcyjna podobałam się sobie bardzoooo ,ale jestem skromna
No i tak ma być

Franka321 jest offline Zgłoś do moderatora