2014-08-22, 13:42
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: zamiast oświadczyn dupa blada;/
Cytat:
Napisane przez onaona25
Rybeczki, tak jak radziłyście porozmawiałam dziś z P. zaczęłam o zaręczynach itp..cytuję jego słowa "czy wszyscy muszą się zaręczać po roku?" , " teraz jak o tym mówisz to czuję jakbyś naciskała" , "przyjdzie na to jeszcze czas" , "mogę iść już teraz do sklepu kupić Ci jakiś pierścionek za 200 zł,ale ja chce po swojemu" ja tylko na to wszystko odpowiedziałam " ja wiem,musisz być pewny miłości do mnie i wiedzieć że tego chcesz" a on no tak "jak mówisz to naprawdę naciskasz,jeszcze przyjdzie czas na takie rzeczy"
To wszystko jest komiczne..sam o tym wszystkim mówił ,a teraz gdy ja zaczynam delikatnie rozmowę na ten temat twierdzi że to naciskanie..
Popłakałam się ,bo to było jednak przykre.
Chyba jednak trzeba zaczać się zastanawiać nad sensem tej całej relacji..
Nie wiem..mam w głowie natłok myśli. Nie tak sobie to wyobrażałam.
|
Rozumiem, że jest Ci przykro, ale chyba dlatego że... nastawiłaś się na bajkę, że od teraz będzie pięknie i dobrze. Najtrudniej w życiu rozstać się ze złudzeniami. Niestety, musisz nauczyć się dystansu, dla dobra swojego i dziecka.
Facet zachował się nieodpowiedzialnie, nawkręcał Ci filmów, a teraz umywa rączki... To raczej nie jest dobry materiał na partnera.
|
|
|