Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Schudnąć 20 - 30 kg
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-22, 14:18   #3306
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Dot.: Schudnąć 20 - 30 kg

aamidale a co powiesz na taki przypadek.
Rodzice gdy się urodziłam założyli mi książeczkę oszczędnościową w naszym kochanym wiadomo jakim banku.
Gdy ukończyłam 18 lat, ów kochany bank zaproponował mi wypłatę jakiejś symbolicznej kwotki, na tzw. waciki.
Musiałam stawić się w sądzie (moja pierwsza sprawa) aby walczyć o swoje. Dostałam nawet adwokata.
Najlepsze było, że sąd nie przesłuchiwał przedstawiciela Banku dlaczego nie chcą mi wypłacić pieniążków zgromadzonych przez moich rodziców, ale mnie.
Pytał m.in. o z czego się utrzymują moi rodzice, gdzie pracuje mój tata, gdzie moja mama ile zarabiają (acha, nie mówimy tu o milionach, czy dziesiątkach tysięcy - rodzicom udało się odłożyć z waloryzacją przez te 18 lat na czysto niecałe 8 tys złotych). Na co zamierzam przeznaczyć daną kwotę, co planuje za nią kupić, czy może nadal nie chce odkładać w danym banku na konto oszczędnościowe. Fakt faktem, w końcu wypłacili.

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Pytam bo właśnie, tam gdzie wam już opowiadałam wcześniej kupiłam sobie malinki po 4 zł za kilogram, a u mnie na ryneczku kosztują 6,50 za 250 gr.

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Pokaż wiadomość
mi na rentgenie wyszło, że mam pionowo kość ogonową czy jakoś tak (podobno jest to waga wrodzona nie dające większych dolegliwości). Narzeczony smieje się ze mnie że "merdam ogonkiem".
Ale czy ta wada wrodzona powoduje taki ból?
Co radzą, masz się cały czas męczyć bo wrodzone?
A rehabilitacja, sanatorium, masaże, lasery ?

Malinka_Malinka jest offline Zgłoś do moderatora