2014-08-22, 15:34
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVII
Cytat:
Napisane przez cattt
Tak sobie myśle jeszcze ogolnie o vlogach dziewczyn.Przyszło mi do głowy, że np. przewaga vlogów Boogie nad vlogami Cremika jest taka że Boogie nie boi się panicznie pokazać swojej figury przed kamerą tak jak boi się Gosia. Wiem,dziewczyny są inne, ale tutaj chodzi mi o zaakceptowanie siebie. Kadrowanie Cremika gdzie widzimy pół twarzy, trzęsący sie obraz, raz usta raz czoło i kawałek ramienia, wynika z tego że ona totalnie wstydzi się nagrywać. Wstyd rzecz naturalna,ale kurcze chyba do tej pory powinna sie już zorientować że wiele jej widzów lubi ją za to jaka jest. Takie " kitranie" sie przed kamerą to taka zabawa w kotka i myszkę trochę, znacznie obniża jakość filmów i zaburza odbiór autorki. Albo sie nagrywa znośnie ( nie mowię o perfekcji) albo w ogóle. Dlatego Cremik wyleciał z subów ...
Ktoś w ogóle rozumie co mam na myśli? 
|
To juz chyba lekkie dorabianie ideologii tam, gdzie jej nie ma 
Wg mnie problem Cremika tkwi w tym, ze nie umie obslugiwac sprzetu, nie chce lub nie ma czasu sie tego nauczyc, nie zalezy jej na jakosci, bo powiedzmy sobie szczerze - Cremika oglada sie dla jej charakteru, osobowosci, swietnego zwiazku z Dareckim, a nie porad urodowych i kosmetykow i mysle ze ona p tym wie, jej tzw content to zupelnie inna rzesza widzow niz u szusz czy czitosa.
|
|
|