Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 9 miesięcy na Poczekalni, teraz bawimy na Odchowalni. MAMUSIE LIPIEC 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-22, 19:36   #171
kularek
Zadomowienie

Dot.: 9 miesięcy na Poczekalni, teraz bawimy na Odchowalni. MAMUSIE LIPIEC 2014

witam się i ja na odchowalni

Asiu strasznie współczuję choroby i pobytu w szpitalu - oby szybko Wam zleciało i Laurka była już zdrowa

dziewczyny mnie to normalnie krew zalewa na te wszystkie dobre rady słyszę je zwłaszcza od mojej babci i teściowej i żadnej nie da się przetłumaczyć - na chrzcinach będę mieć kumulację oprócz nich będzie jeszcze wszechwiedząca ciotka więc trzymajcie kciuki żebym tylko nie wybuchła

Karolinek - u nas ostatnio też trwają ożywione dyskusje na temat nowego auta - narazie doszliśmy do porozumienia, że będziemy chcieli kupić przełom 2015 /16 bo marzy nam się nowe nowe albo takie 2 letnie - pod uwagę bierzemy właśnie octawię albo mazdę6 oczywiście combi - tylko jeśli chodzi o te nowe auta - to mają beznadziejne silniki - nie pojeździ się na nich tyle co wcześniej - ale cóż zalecenia unijne robią swoje - najlepsza dla nas by była nowa octawia ale z tym silnikiem starszym - ale co z tego wyjdzie czas pokaże
a skodę z silnikiem z volkswagena osobiście bardzo polecam super autko

Domi - wcale nie jesteś okropna i przy tym jak ja reaguje na takie sytuacje to Ty istny anioł jesteś
kularek jest offline Zgłoś do moderatora