Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - pończochy w sprayu = sally hansen air brush legs
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-14, 22:28   #95
kilianna
Zakorzenienie

Dot.: pończochy w sprayu = sally hansen air brush legs

Dzisiaj było bardzo ciepło i z rana szykowałam się z TŻ na maly wypad na zakupy , a później na spacerek . Popryskałam nogi swoimi rajstopkami w spray'u ,ale nie byłam zadowolona z efektu, bo wyszło bardzo jaśniutko, więc popsikałam mocniej , nawet bardzo mocno i już nawet nie rozcierałam, poczekałam aż zaschnie. Trochę brudziło mi moją jasną spódnicę,ale od spodu, czego nie było widać.
Efekt był rewelacyjny!!! Moje nóżi wyglądały jak pięknie opalone, jednolite, gładkie! Ale najlepsze jest to, że byłam w ruchu od 8:00 do 22:00 i rajstopki trzymały się ciągle tak samo!!!! Poszłam pod prysznic, leję wodę na moje nogi, a tutaj- rajstopy nie chcą zejść! Moje kończyny wyglądały tak samo jak przed prysznicem i rajstopy nie zeszły wcale! musiałam wręcz szorować porządnie gąbką umoczoną w płynie do kąpieli, po niemałym trudzie zeszło w końcu.
Jestem zachwycona tymi rajstopkami, no nie mogę uwierzyc, że tak mi się mocno trzymało! Może po prostu dlatego, że wzięłam 2 warstwy,a ta druga była grubsza.
Zapomniałam zrobić fotki, a chętnie bym Wam pokazała jak wyglądały moje nogi, naprawdę byłam 1 raz zadowolona z ich wyglądu

aha! mam teraz odcień light Glow. Dostałam od kuzynki jeszcze polowę opakowania na wypróbowanie,czy podpasuje mi kolorek.
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując