2014-08-22, 21:00
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. III
Cytat:
Napisane przez Princes 18
ja tez bylam pewna wlasnie ze znow sie nie udalo.. obserwowalam swoj organizm od kilku cykli i bylam przekonana ze wyczuje ten moment gdy sie uda...Jednak sie pomylilam bo nie czulam kompletnie nic!! nawet mdlosci nie mialam w do tej pory...
Przypomnial mi sie ten dzien...Byl to 24 maj sobota i bylismy umowieni znowu na jakas impreze,kilka dni wczesniej znalazlam schowany test ciazowy ktorego wlasciwie do tej pory nie wiem dlaczego wczesniej nie uzylam(mam manie chowania, chomikowania itd  ) sprawdzilam date waznosci i byl dawno po terminie  ale mimo to zrobilam go i patrze a tu dwie kreski. z jednej strony radosc ale przypomnialo mi sie ze test stary  wiec kazalam kupic tz drugi i wyszedl identycznie  tego dnia juz odwolalismy impreze i cieszylismy sie ze w koncu sie udalo
Zapomnialam ze my mamy podobne daty i sprawdzilam a ja trzy dni temu zaczelam 5 miesiac  jak szybko 
|
Czyli testowałaś gdy ja ślub brałam 
Cytat:
Napisane przez nuna2
Melduję się po wizycie:
Dzidziuś jest na 100% SYNUSIEM, siurek jak się patrzy,tak więc musimy szukać imienia. Super, że będzie parka  Waży 380 gram, wszystkie wymiary zgodne z tp  Nasze małe wielkie szczęście.
|
No to witamy kolejnego chłopaka w styczniu
|
|