Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię w sierpniu - zapachy, ESSIE,meteoryty, róż Bourjois,Miyo,Mary Lou Manizer,Max Factor
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-22, 23:08   #55
kitschia
Rozeznanie

Przekupka: 12 pkt / 93% pozyt.
Dot.: w sierpniu - zapachy, ESSIE,meteoryty, róż Bourjois,Miyo,Mary Lou Manizer,Max F

Na obecną chwilę nie mam podkładów MACa we fluidzie, ostatnio moją miłością są ich kompakty . Chociaż jak dostałam w MACu próbkę studio fix fluid to efekt był☠taki że pewnie w ciągu miesiaca po niego wrócę ). Także pewnie na początku września będę miała na odlewkę . Jedyne co mnie odstrasza to jego zapach

Co do BB: myślę że i skin food grzybkowy byłby ok, klasyczny ze skin79 też, reszta skin79 ktore mam (nie wylistowane do wymianki) idzie zdecydowanie albo w róż albo w żółć. ja właśnie kolekcjonowałam neutrale albo lekko żółte. Zreszta mizon też bedzie spoko o ile cię nie odstrasza kladzenie na twarz czegoś ze śluzem ślimaka
Do próbek pozostałych nie jestem bardzo przywiązana, wiec mozesz sobie stworzyć set po jednej próbce.
Do testów mogę ci wysłać jeszcze 1 próbkę zielonego skin79 ale on jest naaprawde jasny.