Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe Panny Młode 2015 i 2016 ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-23, 01:34   #241
BlutAsiunia
Rozeznanie

Dot.: Sierpniowe Panny Młode 2015 i 2016 ;)

Jeśli chodzi o auto to chyba w zależności jakie chcecie i wydaje mi się czym wcześniej się zdecydujecie tym lepiej bo jak sobie jakieś upatrzycie to mogą nie mieć twojego terminu.
Ja chyba zdecyduje się na auto z lat 30 z otwartym dachem strasznie podobają mi się zdjęcia w tych autach ale ceny też nie są rewelacyjne u mnie w regionie około 500-800 zł i bez otwartego dachu. I dlatego się wahamy
Ja mam kolor przewodni na razie wybrany pudrowy róż z lawendą+ kryształki żeby nie było za mdłe. Na bukiet w tych kolorach też się chyba zdecydowałam to jest na tym linku co podałam z różami ale podoba mi się ten z orchideą też bo jest delikatny i na sznurku z kryształku na białej sukience też na tym linku

Tak mi się wydaję że pudrowy róż będzie na topie bo jest w tej palecie na 2015
Do tego mam wybrane zaproszenia któreś z tych co pokazałam prześledź moje wpisy to może wpadniesz na jakiś pomysł

i będę robiła chyba tu tylko chce zobaczyć na żywo bo mają swoje sklepy w całej Polsce Ale ceny mają wyższe
https://www.facebook.com/cartalia.zaproszenia?fref=ts