Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Juz sie teraz nie staramy, bo malenstwo w brzuchu mamy- mamusie po staraniach
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-23, 05:20   #26
201704210903
Konto usunięte

Dot.: Juz sie teraz nie staramy, bo malenstwo w brzuchu mamy- mamusie po staraniach

Cytat:
Napisane przez Brawurka_29 Pokaż wiadomość
Muszę się Wam pochwalić że na 75 % u mnie będzie dziewczynka Dzisiaj mieliśmy połówkowe.Dziecie me strasznie ruchliwe.Kręciło się , kopało sobie, połykało płyny cudny widok. Termin na 9.01

A co u Was ? Kiedy macie wizyty ?

Cieszę się że znów jesteśmy na jednym wątku
Gratulacje!!!

---------- Dopisano o 06:19 ---------- Poprzedni post napisano o 06:17 ----------

Cytat:
Napisane przez simonee Pokaż wiadomość
Brawurka ciesze się ze wszystko ok, czujesz juz ruchy?

Ja wizytę miałam wczoraj. Mieliśmy szczęście bo tego dnia dostarczyli nowy aparat usg wiec maleństwo zostało obejrzane przez 2lekarzy z każdej strony dodatkowo zrobili kardio oraz pokazali 3d. Waży 418g. Lekarka pierwsze co powiedziala to to ze jajek ona nie widzi wiec bedziemy miec dziewczynke
to już prawie pół kilo duży bobasek

---------- Dopisano o 06:20 ---------- Poprzedni post napisano o 06:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Dziękuję,
Cieszę się, że się podoba, czekam na sugestie

A my jutro od rana mamy stresujący dzień. Poszliśmy do pediatry dziś w związku z tym, że tak schudł i co prawda podejrzewa, że jest to od ruchu, ale na wszelki wypadek zlecił badanie moczu, kału i mnóstwo różnych rzeczy z krwii, więc Daro pokłują....trzymajcie kciuki by za mocno go nie bolało
mam nadzieje, że Dareczek dzielnie wszystko zniesie
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora