Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze śluby za 2lata będą z Nas najszczęśliwsze PMki świata! PM 2016 część XV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-23, 08:48   #1808
smerfetk_a
Żona Gargamel

Dot.: Nasze śluby za 2lata będą z Nas najszczęśliwsze PMki świata! PM 2016 część XV

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
my też mamy jaśniutką
ja ten ciężki dzień miałam tydzień temu.. ale chętnie bym poszła jeszcze raz!
taaak, mamy

Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Chciałabym dołączyć do Was. Od 13.08 jestem narzeczoną po 4 latach czekania
Czytam, że właśnie o salach weselnych jest temat. Jestem po pierwszym oglądaniu dwóch sal i nie wiem jak u was w regionie, ale na mojej wymarzonej sali nie ma wgl terminów na 2016. Zdziwiłam się. W następnej sali już został tylko sierpień do wyboru, ale na żywo jednak bardziej wolimy tą pierwszą i do środy mamy czas na decyzję. Ale na 90% ślub będzie 26.05.2016 w Boże Ciało w czwartek :P. Nie planowałam tego, ale niech będzie i maj. Do wyboru mam jeszcze tę ''naszą'' salę na 9 kwietnia i 24 września. Wstępnie plan był żeby wziąć ślub w drugą rocznicę zaręczyn 13.08, ale najwyżej będzie szybciej, choć i tak jak dla mnie to porażka, że tak długo trzeba czekać.
Po drugie to jak czytam że u was 140zł/os to zazdroszczę, bo u mnie 190/200.
Trochę się rozpisałam, ale pewnie i tak nie nadążę za wami
Hej, kojarzę Twój avatar z innych wątków Skąd jesteś, że takie terminy, Śląsk czy okolice stolicy może? Nam też odpadła wymarzona sala przez brak terminów na 2016, paranoja...

Wszystkie weselne dzisiejsze - bawcie się dobrze!

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora