Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pewien problem
Wątek: Pewien problem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-23, 10:49   #2
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Dot.: Pewien problem

Cytat:
Napisane przez Leo1234 Pokaż wiadomość
Witam.
Jestem facetem i mam pewien problem który sprawia mi przykrość.
Otóż chodzi o moją partnerkę i o jej że tak to ujmę "drętwą" łechtaczkę?
Otóż nasze początki seksualne wyglądały tak że robiłem jej palcówki jedynie z wkładaniem palców do środka i tylko i wyłącznie tak.
Potem gdy przeszliśmy troche dalej i zabrałem się za minetki jednak tutaj kompletna klapa bo ona nic nie czuła. Kompletnie nic. Najpierw nie mówiła tego by nie sprawić przykrości ale potem wyszło jakoś w rozmowie że nie lubi tego bo gdy liże jej łechtaczkę to nie czuje nic ,ewentualnie jakieś lekkie gilgotki i coś co sprawia dyskomfort. Zarówno dotyk palcami nie wchodzi w grę bo gdy dotykam jej łechtaczki mówi że to nieprzyjemne,mrowi,piecze ,a nawet boli (tak tak dbam o nawilżenie). Ta sprawa bardzo mnie frustruje i sprawia przykrość bo choć bardzo chce to nie moge jej doprowadzić do orgazmu.
Pragnę nadmienić że sama dochodziła ,ale tylko w jeden sposób - ocieracając się o oparcie fotela,łóżka itp i masturbowała się tak od kilku ładnych lat. Praktycznie od dziecka.
Nie wiem sam co już zrobić ...
Skoro dotyk ręki ją boli na mokro a ocieranie o kant łóżka nie bolał i dochodziła to być może mnie okłamuje w jakiś sposób?
Prosze drogie panie o pomoc bo już nie daje rady.
Gdy sie kochamy jest okej niby jej przyjemnie ,ale mi wciąż z oczu spędza sen ta myśl ,że ja jej partner nie jestem w stanie doprowadzić jej do orgazmu ,a jakieś łóżko tak
Czuje się z tym okropnie ...
Jak ją mrowi i piecze to moze ma stan zapalny?
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując