Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVIII + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-23, 11:25   #4920
vivinn
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVIII + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez Hanan26 Pokaż wiadomość
naprawdę, naprawdę, naprawdę? ale mi miło, dziękuję
Naprawdę, naprawdę, naprawdę!
Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
koniecznie się potem pochwal

ja nakładam, bo przeważnie później idę spać

przepiękna ta Zoyka te wszystkie drobinkowe są takie OBS'owe
Jeżeli to kiedyś nastąpi, to pewnie, że się pochwalę Na razie mój instynkt macierzyński jest w stanie głębokiej śpiączki, a w ostatnim czasie przysypany jeszcze warstwą ziemi - o taką

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
A tam to ja byłam odpicowana weselnie to wiesz

Zrobiłam paznokcie młodej tak jak chciała, hybryda jasny róż coś jak maniurka i na serdenczym z boku koło skórek perełki, u stóp wczoraj była gdzieś na pedi i ma czerwone
Wiem co widzę

Ofociłaś? Brzmi bardzo fajnie
Cytat:
Napisane przez agaszak Pokaż wiadomość
Vivuś kochana ucięło mi Cię, piękna Zoyka , narobiłaś mi ochoty na Opika, tylko jak pomyślę o 3 warstwach topu to mi się lekko słabo robi
Przepraszam ale jeszcze nie podliczyłam- paczuchy gotowe ale jakoś mi w tym tygodniu daleko na pocztę było- nie mogłam się jakoś ogarnąć. jak wyślę podam Wam na pW numery przesyłki. Sorki

Zmyłam bełcika i takie oto mani popełniłam własnymi ręcami- dumna jestem z siebie bo podoba mi się . Kolejne będą już w kolorze
Tadam

Rozumiem niemoc By pomalować Zoyą wykorzystałam zapasy energii na tydzień - wymagała dwóch warstw i topa Odbiłam sobie kolejnym mani - jedną warstwą lakieru

Nic nie szkodzi Aguś, nie zając, nie ucieknie

Bardzo fajnie wyszło! Podziwiam wykonanie, ni chu chu nie potrafię takich rzeczy robic, zazwyczaj zdrapię lakier do samego paznokcia i tyle
Cytat:
Napisane przez jackdaniels666 Pokaż wiadomość
hej hej ;d ogarnęłam moje łopaty i wyglądają teraz... sama nie wiem, jestem nieprzyzwyczajona do takiego kształtu, chyba będzie trzeba coś jeszcze zmienić. (tak, wiem, mam nierówną płytkę.)
Kształt i długość rewelacja Pilnowałabym bardzo, żeby nie urosły więcej i nie straciły tego kształtu, bo jest świetny, zazdroszczę!