2014-08-23, 11:25
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVIII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez Hanan26
naprawdę, naprawdę, naprawdę?  ale mi miło, dziękuję 
|
Naprawdę, naprawdę, naprawdę! 
Cytat:
Napisane przez meeow
koniecznie się potem pochwal
ja nakładam, bo przeważnie później idę spać
przepiękna ta Zoyka  te wszystkie drobinkowe są takie OBS'owe 
|
Jeżeli to kiedyś nastąpi, to pewnie, że się pochwalę Na razie mój instynkt macierzyński jest w stanie głębokiej śpiączki, a w ostatnim czasie przysypany jeszcze warstwą ziemi - o taką 

Cytat:
Napisane przez izaa29
A tam to ja byłam odpicowana weselnie to wiesz
Zrobiłam paznokcie młodej tak jak chciała, hybryda jasny róż coś jak maniurka i na serdenczym z boku koło skórek perełki, u stóp wczoraj była gdzieś na pedi i ma czerwone 
|
Wiem co widzę 
Ofociłaś? Brzmi bardzo fajnie 
Cytat:
Napisane przez agaszak
Vivuś kochana ucięło mi Cię, piękna Zoyka  , narobiłaś mi ochoty na Opika, tylko jak pomyślę o 3 warstwach topu to mi się lekko słabo robi
Przepraszam ale jeszcze nie podliczyłam- paczuchy gotowe ale jakoś mi w tym tygodniu daleko na pocztę było- nie mogłam się jakoś ogarnąć. jak wyślę podam Wam na pW numery przesyłki. Sorki
Zmyłam bełcika  i takie oto mani popełniłam własnymi ręcami- dumna jestem z siebie  bo podoba mi się  . Kolejne będą już w kolorze 
Tadam
|

Rozumiem niemoc By pomalować Zoyą wykorzystałam zapasy energii na tydzień - wymagała dwóch warstw i topa Odbiłam sobie kolejnym mani - jedną warstwą lakieru 
Nic nie szkodzi Aguś, nie zając, nie ucieknie 
Bardzo fajnie wyszło! Podziwiam wykonanie, ni chu chu nie potrafię takich rzeczy robic, zazwyczaj zdrapię lakier do samego paznokcia i tyle 
Cytat:
Napisane przez jackdaniels666
hej hej ;d ogarnęłam moje łopaty i wyglądają teraz... sama nie wiem, jestem nieprzyzwyczajona do takiego kształtu, chyba będzie trzeba coś jeszcze zmienić. (tak, wiem, mam nierówną płytkę.)
|
Kształt i długość rewelacja Pilnowałabym bardzo, żeby nie urosły więcej i nie straciły tego kształtu, bo jest świetny, zazdroszczę!
|
|
|