2007-07-15, 07:48
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) II
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew
baw się dobrze na Shreku  mnie się podobał, chociaż poprzednie części wymiatają
|
Podobała mi się 3 część, lepsza niż druga, aczkolwiek... pierwsza zawsze pozostanie pierwszą Miała to coś 
A poza tym 3 była króciutka, trwała zaledwie 1 h 20 min.
Cytat:
Napisane przez Mangolina
zanim zaczęłam się odchudzać byłam szczupła Z resztą nie wiem czy nazwać to odchudzaniem więc lepiej nazwę rzecz po imieniu-problemy z psychiką na tle odżywiania, o -.- Zaczęły się one, ponieważ miałam lęki przed utratą życia po tym jak koleś chciał mnie 'ukatrupić'
|
Ja również aż boję się wnikać - cieszę się że już jest OK i że teraz sobie nie żałujesz i już ładnie jesz 
swoją drogą - dużo Ci ubyło kg przez to wszystko ?
Cytat:
Napisane przez enda____
hej laseczki, niestety nie mam cyfroweczki  ..ale rymy
nie bylo najgorzej u frzyjera, a nawet fajnie  tylko boje sie co bedzie jutro rano , pocieszajace jets to ze mama jest zachwycona moja fryzura (1szy raz w zyciu  bo zawsze mowila, ze jej sie nie podoba  mi zreszta tez sie nigdy nie podobalo  )
probowalam zrobic fotki kam internetowa, ale cale g...widac za przeproszeniem takze wybaczcie i czekajcie (wraz ze mna  ) na fotki Ather i Atram  
|
Szkoda 
No ale ważne że jesteś zadowolona i że mamie się podobało więc na pewno jest ślicznie 
Cytat:
Napisane przez vixeen89
jej a mnie znowu naszły głupie myśli że za szybko przytyje i znowu będzie źle...ehh;/
ej a tak wogóle ja już nie rozumiem tego procesu tycia;/ bo z tego co pamiętam Orzeszek jakoś szybko przybrała na wadze po odchudzaniu i była niezadowolona i znowu chciała zaczynać od początku...
Ranyyy ale to niepojęte dla mojej psychiki 
|
Nie jesteś sama kochana
Ja też się boję tego przyrostu wagi, zwłaszcza że ostatnio odnalazłam swoje stare zdjęcia...
Ale z drugiej strony chcę by było normalnie i to jest chyba silniejsze. Poza tym tak czytam jak czasami dziewczyny piszą, czy to Lolcia, czy Stokrotka czy Mango - że niby wcale nie jest tak łatwo przytyć jakby się mogło wydawać - to jakoś mi się lżej robi. I mam cichą nadzieję, że jak będę jadła normalnie, bez słodyczy, fast foodów i innych syfów - to wcale tak dużo nie przytyję Chociaż liczę się z tym że trochę przybędzie, bo chyba nie ma innego wyjścia.
Cytat:
Napisane przez gujana
Hej dziewczynki 
nie mam sily czytac, tyle nabazgrolilyscie :P mam nadzieje ze wybaczycie  ale ja mialam wczoraj taki szalony dzien,uwienczony wspaniala imprezą w doborowym towarzystwie... najlepszym dowodem jak bylo fajnie, jest chyba to, ze wrocilam z niej dopiero o 15 nastepnego dnia 
Ewusia widze ze jestes spowrotem  mam nadzieje ze dobre rokowania pooperacyjne
jakis czarny kocur mi mignął na ktorejs ze stron  nie pamietam czyj to, ale jest genialny 
|
No to widzę że impreza była naprawdę udana To świetnie ! 
Cytat:
Napisane przez Atram
zrobilam zdjecia mojej nowej fryzurcew ale nie moge nigdzie znalesc kabelka od aparatu jutro poszukam
bylam wieczorem na super imprezce wlasnie wrocilam, dawno nie pilam nic mocniejszego a mimo to niezle sie trzymam fajnie bylo
chociaz niezdrowe jedzonko  no ale co tam 
uciekam spac bo jutro praca, ale na szczescie dopiero na 10 wiec pospie do 7:30 
dobranoc
|
Widzę że Ty również dobrze się bawiłaś - I prawidłowo trzeba korzystać z życia
|
|
|