Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grudniowe mamusie 2014 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-23, 12:54   #552
Justyssia87
Rozeznanie

Dot.: Grudniowe mamusie 2014 cz. III

27tc to jeszcze 2trymestr, lekarz mowil ze od 28tc zaczne 3trymestr i wtedy tez codziennie juz antybiotyk :/ masakra.

inka- a ci faceci to w ogole jakaś porazka, kopnij go w tyłek na opamiętanie moj też jakis dziwny Jechalismy na zakupy....yhy na parkingu sie pokłocilismy juz i go wysadziłam i poejchalam bez niego i przez to połowe rzeczy nie kupiłam bo mi sie w głowie kreci a szofera potzrebuje też zła jestem!

Dziewczyny byłam w Rossmanie i troche zła jestem...kupiłam pare rzeczy do małego wg sroki, tylko teraz sprawdzam skład z chusteczek z tym co w necie pisała sroka..i jest pozmieniany z leksza..eh..całe te rankingu sa o dupe rozczaś bo co chwile coś zmieniają. Tak czy siak chusteczki 2pak z babydream extrasensitive 7zł czyli sie opłaca, wziełam też te tami za 5zł i krem na zime jedyne 5zł!! tez z babydream, chcialam z nivei ale był po 12zł..a skoro sroka pisala ze tez za5zł spoko to wziełam.
Ale WKŁADKI LAKTACYJNE z babydream masakra jakaś dałam za nie chyba 6zł 30szt wiec spoko ale sa okropne, grube i jakby zwykła wata, przypominają podpaski bella te grube juz ich nie kupie wiec odradzam.

ide jeść
Justyssia87 jest offline Zgłoś do moderatora