Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-23, 13:31   #544
BERBIE
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez izotropia Pokaż wiadomość
Dziewczyny puśćcie te kciuki, starania odłożone na bliżej nieokreślony czas za jakieś 4- 5 lat no chyba, że wyjdzie inaczej.... na co cichaczem liczę, ale jeszcze nie teraz...
aż tyle?
Cytat:
Napisane przez ciociami Pokaż wiadomość
Do 10 dni od porodu musi byc operacja na otwartym serduszku.
Prawdopodobnie we wtorek ale jeszcze napisze zebyscie trzymaly kciuki bo sa naprawde nieocenione.

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
Hej kochane moje
Jestem. Wiem, że dawno się nie odzywałam, ale przepraszam... Po historii Michasi (mocno Cię przytulam ) jakoś nie mogę wstrząsnęła mną okropnie, na dodatek mąż mnie nakrył jak ryczałam nad kompem powiedział, że mam teraz takich rzeczy nie czytać i wiem, że ma sporo racji, bo okropnie wszystko przeżywam Od tamtej pory schizy i lęki, nawet sobie nie wyobrażacie...
Mam nadzieję, że się na mnie nie pogniewacie jak odezwę się dopiero po porodzie
Oczywiście gdyby coś się działo to będę pisać, do Reni np.

Do szpitala na szczęście nie poszłam, choć torba była spakowana (może to dzięki temu ). Łożysko podniosło się z 13mm na 28mm i ginka powiedziała, że w takim wypadku nie mam co leżeć w szpitalu. Ale od ok. 37 tyg. położy mnie już na poród, bo powiedzieliśmy, że bardzo nam zależy na rodzeniu warszawie, a to jednak daleko. Zostało nam więc jakieś 5-6 tygodni. Ogromny plus to taki, że nareszcie mój mąż zauważył, że to już mało czasu i sam zapowiedział, że w przyszłym tygodniu trzeba kupić resztę wyprawki.
Tylko imię nadal nie wybrane
co do schizów i lęków to uwierz mi wiem ci przechodzisz...
będę tęsknić...

ja dziś mam ciężki dzień