Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grudniowe mamusie 2014 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-23, 14:09   #553
jusssi
Rozeznanie

Dot.: Grudniowe mamusie 2014 cz. III

Justysia87, widzę kompletujesz na ostro. Szybko się wzięłaś Rzeczywiście z tymi kosmetykami pół świata. Jak obawiasz się składu z chusteczkach, to może zużyj je do demakijażu Ale wiesz, może dzidzia nie zareaguje źle na te chusteczki, chyba wszystko wyjdzie w praniu.

Inka, daj mu nauczkę. Tydzień lub dwa bez bara bara i zobaczysz, jak się będzie starał. Będziesz miała śniadanie do łóżka i wspólnych wypadów, co nie miara. Oczywiście śmieję się, żeby nie było

Linka, aż miło poczytać, że szalejesz z zakupami. Mogę sobie tylko wyobrazić, jak wielką ulgę poczułaś. Oprócz tego, że kupujesz dzidziusiowi, sama też zaszalej!

Ja też znalazłam zdolną Panią, która uszyje mi komplecik do łóżeczka. Ja do tego chcę rożek i komplecik do wózka. Projekt, który wklejam miał dotyczyć chłopca, ale skoro plany się zmieniły , to pomyślę. Ale może którejś z Was się spodoba. Kolory i materiały można dowolnie zmieniać

A tak poza tym, to kupiłam Hani pierwszą sukienkę Nie mogłam się powstrzymać. W Pepco za 20 zł. Także czuję się rozgrzeszona.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1030428.jpg (57,2 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1. zestaw.jpg (70,2 KB, 40 załadowań)
jusssi jest offline Zgłoś do moderatora