Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-23, 14:00   #685
virginia
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 2

Bry

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
Virginia - moje kciuki masz cały czas. Oby i u Was drgnela waga na plus!

Ktoś mnie o nocke pytał. Cóż, na Przemku zmiana otoczenia nie robi wrażenia. Budził się jak zawsze, moze ciut rzadziej, bo 3 razy, ale za to od 4 do 8 dal mi pospać bez przerw. Ewa obudziła się grubo po 8, wiec nie narzekam.

Lece pooglądać efekty Waszych sesji.
Dzięki Margo
Super, że nocka lepsza. U nas też ostatnio lepiej .
A gdzie te efekty można pooglądać, może i ja zajrzę?

Cytat:
Napisane przez TynkaG Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam kolejne pytanie; jak jest teraz z "mówieniem" u waszych maluchów?
Moja dalej nawija jak nakręcona, o każdej porze dnia i nocy, jak nie ma do kogo to gada ze sobą .

Cytat:
Napisane przez elgie Pokaż wiadomość
virginia dobrze, że się odezwałaś, bo też się zastanawiałam co u Ciebie. Ja cały czas trzymam kciuki za Natalkę i mam nadzieję, że zacznie ładnie przybierać na wadze
Dzięki
Może założymy jakąś tele-linię dla naszych bąków, niech sobie gadają o tej 5 nad ranem .

Cytat:
Napisane przez niezapomnijkaa09 Pokaż wiadomość
Potem byłam z Tosiem na USG przezciemiączkowym bo kiedys dostalismy skierowanie od neurologa- swoją drogą to robiła któraś z Was takie USG? Ja pierwsze o tym słyszę. Wyniki w normie na szczęście.
Ja też pierwsze słyszę.
mocy dla Ciebie!

Cytat:
Napisane przez tygrysek83 Pokaż wiadomość
virginia super, że waga poszła w gorę. za dalsze postępy.

co do wpisów o diecie na pierwszej stronie. Dodałam link do schematu i zaczęłam dodawać produkty, które wydaje mi się, że można podawać. Na razie są ze znakiem zapytania, ale jeżeli któraś z was poda to proszę o info to znak zapytania zniknie

ja wiem że to nie o dzieciach ale taką radość mi sprawiło że muszę się podzielić
https://m.youtube.com/watch?v=bfkAXH...ature=youtu.be
dzięki!
Jeszcze raz - super robota z tym postem!
a lwiątko urocze!

Mnie dziś dziadki rozwalili. Zostali z Małą na 2 godz. i dali jej zupkę buraczkową. Podbiła ponoć Natalki serce (brzusio?) ale po 6 łyżeczkach dziadki stwierdzili, że już dość bo jeszcze zje za dużo . No masakra, matka na rzęsach staje, żeby Natalę podtuczyć a dziadki jej zupy żałują .
Mykam bo mam lekcje
pa
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora