Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - małe dzieci
Wątek: małe dzieci
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-15, 08:54   #9
Astra
Rozeznanie

Dot.: małe dzieci

Ja tez nie przepadam za dziecmi Totalna obojetnosc wobec nich Inne kobiety jak widza sasiadke z wozkiem to leca,wpatruja sie o jakie sliczne ble ble ble... Jedyne dziecko jakie mnie zachwycilo to tygodniowy noworodek Oczywisice o tych dracych sie i przemadrzalych nie bede juz pisac Powiem wam ze ja nawet nie mam checi posiadania wlasnych dzieci,wiem wiem powiecie ze to z czasem przyjdziePodziwiam dziewczyny ktore zaraz po slubie zachodza w ciaze,rodza,a za pol roku znow sa w ciazy,bo chca Ale u mnie to chyba rodzinne,moja siostra tez nie czuje checi do posiadania dziecka a ma 30lat Strasznie nie lubie kedy rozpoczyna sie rozmowa o dziecku i mowie ze dzieci sa mi obojetne,i narazie przez dluzszy czas nie chce miec swojego,ludzie mi mowia:a co ty opowiadasz jak mozna nie chciec dziecka miec,itd czasem czuje sie jak bym byla z kosmosu Czytalam ostatnio gdzies ze kobiety ktore nie chca miec dzieci,lub te ktore chca miec pozniej dzieci sa zle odbierane przez ludzi,czasem nawet jest mowione ze grupa takich kobiet porownywana jest do grup gejow czy lesbijek(fakt ze nie chca miec dziecka jest tak samo dziwny i nieprrawdopodony jak milosc gejow czy lesbijek) :/

Astra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując