2014-08-24, 09:14
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Cytat:
Napisane przez ela_86
czekoladka zdrówka dla małej!
to 31/40 w opisie wygląda stresująco....  dobrze, że ja 27, może sie jeszcze zdaze nastwic psychicznie przed 3 z przodu 
|
mam nadzieje ze to tylko przeziebienie
jakos sie nie stresuje, chcialabym juz byc po
Cytat:
Napisane przez Kasia427
Manieczka to pewnie mały główką naciska.. wtedy chyba właśnie jest taki kłujący ból..
Czekoladka i jak córa po korowodzie?  zadowolona? Zdrówka dla niej! Mój młody też się smarcze po wczorajszym basenie i jeszcze kaszel doszedł...
Ja to się stresuję tym rozpoczęciem roku u mojego starszego synka... przeżywam jakbym to ja szła do pierwszej klasy  dobrze ze mąż idzie z nami!
Martha ja dzisiaj tez leniuchuje bo maz ma wolną niedzielę, jedziemy tradycyjnie na dorszyka, a poza tym jakiś spacer po parku nadmorskim...
Dzisiaj mi pierwszy raz krew z nosa z tej wewnetrznej scianki poleciała w większej ilości... ach już czuję jaką mam piękną anemię!
|
2 godziny to trwalo, a jaka zadowolona byla potem poszla z babcia bo chciala szalec pod sceną i nie chciala wracac do domu, a juz byla prawie 22, szybko ja wykapalam i pod kolderke , no to zaczely sie fajerwerki i tak sie wystraszyla ze sie poplakala bo praktycznie pod domem byl huk(mieszkam w centrum wsi)
rowniez zdrowka dla synka
ja bede za rok przezywac jak moja pojdzie do 1 klasy
Cytat:
Napisane przez martha330
 przez te zmiany pogody - raz cieplej, teraz chłodniej, to więcej chorob dookoła, wiadomo - czas przejściowy, zaraz będzie przesilenie jesienne i trzeba będzie uwazac na przeziębienia i chyba to się już zaczyna...
czekoladka zdrowka dla Werki  ode mnie tez!
a propos tygodni - u mnie dziś skonczyl się 29 tc i zaczyna 30 
|
mnie samej pare dni temu gardlo bolalo, a wczoraj jak wracalam do domu trzeslam sie z zimna i tak pomyslalam ze zamarznę na jesien bez cieplejszej kurtki

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------
Cytat:
Napisane przez LolaMontez
Czekoladka szkoda dziecka  przeziębienie czesto opryszczką sie zaczyna  , ale oby zdarzyła sie wykurować na 1 września 
|
Cytat:
Napisane przez Kasia427
Mi ta cholerna opryszczka na twarzy wyskoczyła, właśnie jak się przeziębiłam, byłam wtedy w LO i do dziś mam po niej bliznę na twarzy ... i zawsze jak się przeziębię to na ustach mi pęcherze wyskakują...
|
moze rzeczywiscie to ma zwiazek z ta opryszczka, teraz nie wiem czy isc do dermatologa czy do pediatry
|
|
|