Zadomowienie
|
Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c
Cytat:
Napisane przez ja-ika
Emilka dziś też miała gorączkę wieczorem 38,4. Dałam nurofen przy kolacji, zasnęła na pół godz i obudziła się spocona, ale bez gorączki. Kueczę co to może być  Z pozytywów, to odkryłam dziś 8 ząbka  Druga dolna dwójeczka się wykluła, także mamy komplet
Jak nie przejdzie Jej do poniedziałku, to idę do pediatry, no chyba, że jutro się pogorszy, oby nie 
|
moze to jednak przez zabki. zeby sie polepszylo Emilce 
Cytat:
Napisane przez MsLullaby
2 dlugie spacery zaliczone, wielkie zakupy, 3 obiady ugotowane + przygotowane 3 kolejne na jutro , placek upieczony, zaraz zrobie paste rybna, posprzatam lazienke, 1h cwiczen a na koncu padne na twarz lubie takie dni 
---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------
Kochana pewnie masz mase nerwow przez to, wspolczuje, oby sie polepszylo
|
w porwonaniu z toba to ja jestem ostatnio mega leniem ale to przez to, ze mama byla, a teraz znowu zostalismy sami i wszystko na mojej glowie bedzie .a trzech obiadow w zyciu by mi nie chcialo sie robic, z tz zawsze jemy to samo 
Cytat:
Napisane przez ja-ika
Mam jakąś gastrofazę Zjadłam kanapki z pomidorem, 2 ciastka, resztę chałwy 750 gramowej przywiezionej tydzień temu przez Kamila, dodam, że jadłam ją sama, bo schowałam
Dobra zeżarłam wszystko słodkie co było w domu oprócz cukru, więc mogę zacząć odchudzanie 
Normalnie czuję, jak mi doopa rośnie
O ja głupia
|
ale zaszalalas ja tez ostatnio wcinam wszystko doslownie i przybylo kilogramow  
Cytat:
Napisane przez kaska87
Natala Miki już też się przestawił na jedzenie starszaka
i w ogóle moja mama go nauczyła pić z kubeczka i super mu idzie i pije dużo więcej niż wcześniej z butelki/niekapka/rurki  mój duży chłopczyk
ej! bałabym się go-serio  jak z horrorów
http://www.fabrykawafelkow.pl/lampki...455373386.html
|
dla Mikiego. Julka pomalu tez zwykly kubek ogarnia 
Cytat:
Napisane przez inwersja
A Miłosz nie zje nic w krzesełku do karmienia  Zachowuje się jakby to było gorące krzesło. Jak usadzę go tam i zobaczy talerzyk z jedzeniem to zaczyna wrzeszczeć. Nie wiem co mu się porobiło. A karmienie w czasie zabawy jest dość kłopotliwe, bo wszystko wokół zafajdane jedzeniem i czasochłonne.
Wczoraj jadł jakiś zbłąkany słoik, zaryzykowałam, bo mi się gotować nie chciało i nawet sporo zjadł, ale ani łyżeczki w krzesełku. Musiałam za nim ganiać po pokoju. I tak z każdym posiłkiem jest.
|
a my nie mamy krzeselka serio.
Cytat:
Napisane przez inwersja
Mój mąż jest wzorem cnót
A tak serio, to byliśmy w mieście i wracając wstąpiliśmy do Lidla po parę drobiazgów. Weszlismy bez wózka na zakupy. Mąż wziął sobie batona i potem banany i obie rzeczy włożył w zgięcie budki wózka młodego. Później wzięlismy pare innych rzeczy już do ręki. Po wyjściu już skapnął się, że zapomniał o tym co było w tej budce i nie zapłacił. Ja się z niego śmieje, a ten wrócił do sklepu żeby zapłacić.
Powiedział im, że podprowadził te rzeczy ukradkiem. Jak przyszedł z powrotem to ponoć ludzie mieli widowisko,bo nie mogli uwierzyć. Babka przy kasie powiedziała koledze jakiemuś (też pracownikowi), który akurat zakupy robił. A ten stwierdził, że "jest ewenementem na skalę światową", bo normalnie ludzie to przychodzą żeby im kasę oddać. Potem jeszcze zawołał kierowniczkę, która przechodziła i też do niej, "Ty słyszałaś kiedyś żeby ktoś wyniósł coś ze sklepu i wrócił żeby zapłacić, bo ja nie?", a potem dodał, "czyli uda się coś wynieść, to gdzie była ochrona" 
|

Cytat:
Napisane przez Larysa88
Oby jutro kaca nie było
Dobranoc 
|
oj melduje, ze nie ma. energetyk wypity i jest dobrze.
Cytat:
Napisane przez ja-ika
Dziś swoje miesięcznice obchodzą:
Wiktorek, który kończy 11 miesięcy  
Lencia i Kornelek, którzy kończą 10 miesięcy 
Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów 
a też tak masz, że włącza Ci się filmik bez głosu w trakcie przewijania strony?
eeej nie gadaj głupot, pogadamy jutro jak wytrzeźwiejesz
Teść daje w doopę?
|
najlepszego 
ale nuda, siedze sama z Jula bo tz poszedl na ... ryby chcial isc o 6 rano, ale jak wczoraj zasnal to wylaczylam mu budzik i nie wstal wkrecam mu, ze sam wylaczyl
|