Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-24, 08:41   #2783
doughnut_agg
Zadomowienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Emilka dziś też miała gorączkę wieczorem 38,4. Dałam nurofen przy kolacji, zasnęła na pół godz i obudziła się spocona, ale bez gorączki. Kueczę co to może być Z pozytywów, to odkryłam dziś 8 ząbka Druga dolna dwójeczka się wykluła, także mamy komplet
Jak nie przejdzie Jej do poniedziałku, to idę do pediatry, no chyba, że jutro się pogorszy, oby nie
moze to jednak przez zabki. zeby sie polepszylo Emilce

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
2 dlugie spacery zaliczone, wielkie zakupy, 3 obiady ugotowane + przygotowane 3 kolejne na jutro , placek upieczony, zaraz zrobie paste rybna, posprzatam lazienke, 1h cwiczen a na koncu padne na twarz lubie takie dni

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Kochana pewnie masz mase nerwow przez to, wspolczuje, oby sie polepszylo
w porwonaniu z toba to ja jestem ostatnio mega leniem ale to przez to, ze mama byla, a teraz znowu zostalismy sami i wszystko na mojej glowie bedzie .a trzech obiadow w zyciu by mi nie chcialo sie robic, z tz zawsze jemy to samo

Cytat:
Mam jakąś gastrofazę Zjadłam kanapki z pomidorem, 2 ciastka, resztę chałwy 750 gramowej przywiezionej tydzień temu przez Kamila, dodam, że jadłam ją sama, bo schowałam
Dobra zeżarłam wszystko słodkie co było w domu oprócz cukru, więc mogę zacząć odchudzanie
Normalnie czuję, jak mi doopa rośnie
O ja głupia
ale zaszalalas ja tez ostatnio wcinam wszystko doslownie i przybylo kilogramow

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Natala Miki już też się przestawił na jedzenie starszaka

i w ogóle moja mama go nauczyła pić z kubeczka i super mu idzie i pije dużo więcej niż wcześniej z butelki/niekapka/rurki mój duży chłopczyk

ej! bałabym się go-serio jak z horrorów
http://www.fabrykawafelkow.pl/lampki...455373386.html
dla Mikiego. Julka pomalu tez zwykly kubek ogarnia

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
A Miłosz nie zje nic w krzesełku do karmienia Zachowuje się jakby to było gorące krzesło. Jak usadzę go tam i zobaczy talerzyk z jedzeniem to zaczyna wrzeszczeć. Nie wiem co mu się porobiło. A karmienie w czasie zabawy jest dość kłopotliwe, bo wszystko wokół zafajdane jedzeniem i czasochłonne.
Wczoraj jadł jakiś zbłąkany słoik, zaryzykowałam, bo mi się gotować nie chciało i nawet sporo zjadł, ale ani łyżeczki w krzesełku. Musiałam za nim ganiać po pokoju. I tak z każdym posiłkiem jest.
a my nie mamy krzeselka serio.

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
Mój mąż jest wzorem cnót

A tak serio, to byliśmy w mieście i wracając wstąpiliśmy do Lidla po parę drobiazgów. Weszlismy bez wózka na zakupy. Mąż wziął sobie batona i potem banany i obie rzeczy włożył w zgięcie budki wózka młodego. Później wzięlismy pare innych rzeczy już do ręki. Po wyjściu już skapnął się, że zapomniał o tym co było w tej budce i nie zapłacił. Ja się z niego śmieje, a ten wrócił do sklepu żeby zapłacić.

Powiedział im, że podprowadził te rzeczy ukradkiem. Jak przyszedł z powrotem to ponoć ludzie mieli widowisko,bo nie mogli uwierzyć. Babka przy kasie powiedziała koledze jakiemuś (też pracownikowi), który akurat zakupy robił. A ten stwierdził, że "jest ewenementem na skalę światową", bo normalnie ludzie to przychodzą żeby im kasę oddać. Potem jeszcze zawołał kierowniczkę, która przechodziła i też do niej, "Ty słyszałaś kiedyś żeby ktoś wyniósł coś ze sklepu i wrócił żeby zapłacić, bo ja nie?", a potem dodał, "czyli uda się coś wynieść, to gdzie była ochrona"

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
Oby jutro kaca nie było
Dobranoc
oj melduje, ze nie ma. energetyk wypity i jest dobrze.

Cytat:
Dziś swoje miesięcznice obchodzą:

Wiktorek, który kończy 11 miesięcy
Lencia i Kornelek, którzy kończą 10 miesięcy
Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów

a też tak masz, że włącza Ci się filmik bez głosu w trakcie przewijania strony?

eeej nie gadaj głupot, pogadamy jutro jak wytrzeźwiejesz

Teść daje w doopę?
najlepszego

ale nuda, siedze sama z Jula bo tz poszedl na ... ryby chcial isc o 6 rano, ale jak wczoraj zasnal to wylaczylam mu budzik i nie wstal wkrecam mu, ze sam wylaczyl
doughnut_agg jest offline Zgłoś do moderatora