Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Firmę Ziaja uwielbiamy, wszystkie kosmetyki znamy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-24, 09:22   #14
Jeannee
Zakorzenienie

Dot.: Firmę Ziaja uwielbiamy, wszystkie kosmetyki znamy :)

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;47833647]Jestem. Agnieszka, 18 lat.

Ja też uwielbiam Bloker-bez niego nie wyobrażam sobie funkcjonowania. Poza tym ich mydła pod prysznic-uwielbiam je kupować w różnych wersjach, jak na razie prowadzi u mnie Kakaowe i Kaszmirowe.

Ja się zastanawiam nad jakąś Ziajową odżywką do włosów(od razu mówię, że mimo wszystko będę ją spłukiwała, bo moje włosy nie przepadają za produktami b/s), bo w Stokrotce widziałam u siebie coś do włosów tej firmy.

Ja krem z kwasem na noc z serii Manuka kupię jak tylko wejdzie do Rossa. Mam nadzieję, że rozjaśni i złuszczy mi skórę, pomoże w walce z niedoskonałościami, zwłaszcza na dekolcie-on wygląda gorzej niż twarz.[/QUOTE]

Witaj Zaraz Cię dopisuję do listy
Mydło kaszmirowe pod prysznic sobie kupiłam, czeka w kolejce do przetestowania A kakakowe super
Co do odżywek to nie pomogę, jakoś nigdy nie kupowałam odżywek z Ziaji. Dlatego, że przeważnie litrowe kupuję w hurtowniach fryzjerskich. Ale obiecałam sobie, że będę po koleji wszystkie testować, jak wykończę tą co mam teraz

Cytat:
Napisane przez apple1602 Pokaż wiadomość
Ładnie pachnie ten szampon figowy? Moje włosy masakrycznie szybko i trwale chłoną zapachy i bardzo często nawet na drugi dzień jak powieje wiatr to czuję zapach szamponu czy odżywki! Dlatego mam nadzieję, że nie pachnie żadnym kwasem
Bardzo ładnie pachnie! Jak słodkie cukierki do ssania Ja to mam skojarzenia Ale zapach taki słodko- owocowy