2014-08-24, 09:22
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Firmę Ziaja uwielbiamy, wszystkie kosmetyki znamy :)
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;47833647]Jestem. Agnieszka, 18 lat.
Ja też uwielbiam Bloker-bez niego nie wyobrażam sobie funkcjonowania. Poza tym ich mydła pod prysznic-uwielbiam je kupować w różnych wersjach, jak na razie prowadzi u mnie Kakaowe i Kaszmirowe.
Ja się zastanawiam nad jakąś Ziajową odżywką do włosów(od razu mówię, że mimo wszystko będę ją spłukiwała, bo moje włosy nie przepadają za produktami b/s), bo w Stokrotce widziałam u siebie coś do włosów tej firmy.
Ja krem z kwasem na noc z serii Manuka kupię jak tylko wejdzie do Rossa. Mam nadzieję, że rozjaśni i złuszczy mi skórę, pomoże w walce z niedoskonałościami, zwłaszcza na dekolcie-on wygląda gorzej niż twarz. [/QUOTE]
Witaj  Zaraz Cię dopisuję do listy 
Mydło kaszmirowe pod prysznic sobie kupiłam, czeka w kolejce do przetestowania A kakakowe super 
Co do odżywek to nie pomogę, jakoś nigdy nie kupowałam odżywek z Ziaji. Dlatego, że przeważnie litrowe kupuję w hurtowniach fryzjerskich. Ale obiecałam sobie, że będę po koleji wszystkie testować, jak wykończę tą co mam teraz 
Cytat:
Napisane przez apple1602
Ładnie pachnie ten szampon figowy? Moje włosy masakrycznie szybko i trwale chłoną zapachy i bardzo często nawet na drugi dzień jak powieje wiatr to czuję zapach szamponu czy odżywki!  Dlatego mam nadzieję, że nie pachnie żadnym kwasem 
|
Bardzo ładnie pachnie! Jak słodkie cukierki do ssania Ja to mam skojarzenia Ale zapach taki słodko- owocowy
|
|
|