2014-08-24, 13:56
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: obawiacie się wojny z Rosją?
Cytat:
Napisane przez MsLizard
Czasami można stosować pewne uproszczenia opisując niektórych ludzi i grupy społeczne dla zobrazowania pewnych rzeczy ale trzeba się przede wszystkim opierać na faktach, obserwacjach. Jesli wg ciebie tak to wygląda w społeczeństwie to można podać jakieś argumenty.
Rozmówcy są różni, ale zauważ, że twoje słowa też można nazwać atakiem. Gdyby tu jakiś facet napisał, że 90% kobiet to babochłopy i nawet siedzenie na wizażu i malowanie im nie pomoże to pewnie poczułabyś się urażona.
Forum jest stworzone z myślą o kobietach, ale nie jest nigdzie napisane, że mężczyźni nie mogą się tu wypowiadać. Myślę, ze to generalnie ich sprawa. Czasami przydaje się męski głos w dyskusji. Oczywiście możesz mieć na ten temat własne zdanie, ale taktyka w stylu "nie mam argumentów" wiec najadę na kogoś, że "nie jest męski" nie przynosi skutków.
|
Nie mam żadnej taktyki bo nie mam zamiaru uczestniczyć w wojnie słownej.
Nie mam też potrzeby udawadniania istnienia lub brak argumentów, bo temat wątku jest zupełnie inny, poparłam osobę wypowiadającą się wcześniej,bo jak słusznie powiedziałeś każdy ma prawo do swojego zdania i ja z niego właśnie skorzystałam. Nie muszę się przed nikim tłumaczyć. Wchdze na to forum aby pogadać z kobietami a nie facetami, zwłaszcza takimi których ego cierpi od byle napisanej pierdoły.
Dlatego proszę o nie odpowiadanie na moje posty mężczyzn.
|
|
|