Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe maluchy opuszczają brzuchy. Mamy sierpniowe 2014 część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-24, 14:17   #4069
gosia3103
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe maluchy opuszczają brzuchy. Mamy sierpniowe 2014 część VI

Cytat:
Napisane przez kasia_ruda Pokaż wiadomość
Zerknij do klubu
Co do karmienia, to mi ona proponowała zabranie butli z mm, bo po nim lepiej śpią maluchy, ale nie mam zamiaru tego robić, jeśli będę kp. Gosia, najwyżej się gdzieś tam walniesz u niej i na leżąco pokarmisz
Mam niedosyt ;-)
Nie no, ja nie daję mm i na pewno nie będę tego robić na potrzeby zdjęć. W tygodniu mamy mieć wizytę u lekarza to jak stwierdzi że mała nie dojada to się zastanowimy. Ale położna była w piątek i mówiła że dziecko nie wygląda na głodne ;-)
Cytat:
Napisane przez agatka553 Pokaż wiadomość
My też karmimy się na leżąco, bo tak nam najwygodniej.
Wczoraj mieliśmy gości i młody tak się zmęczył, że jak goście wyszli to Go nakarmiłam około 23 i obudził się dopiero przed 6. Na zmianę z mężem wstawaliśmy i sprawdzaliśmy czy wszystko ok. Ale za to jak się rano przyssał to masakra.:love :
No tak, ale na leżąco nie wszędzie się da, a prędzej czy później mam zamiar zacząć wychodzić do ludzi ;-) więc próbuję i na siedząco, ale tylko w pozycji klasycznej, żadnej innej nie ogarniam. Mało tego, mam poduszkę do karmienia ale nie daję rady z dzieckiem na rękach usiąść i jej ułożyć, bo mi wypada ;-)

A ten smoczek to przechwaliłam, possała minutę, usnęła, zaraz jej wypadł i się obudziła i już nie chciała :-P ale chyba wymęczyła się rano bo jak w końcu usunęła to teraz wstała tylko na szybkie karmienie i od razu poszła dalej spać

Zaczarowana, nosisz znowu kolczyk?

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Dziewczyny, widzę że wszystkie karmicie dzieci po kąpieli, a mi się zdaje że jak będzie głodna to będzie się wściekać i karmię przed..potem po kąpieli jeszcze dojada na dobranoc, tylko że moja je często krócej niż 10 minut, jakby jadła więcej to pewnie jeszcze w kąpieli by szła spać ;-)