Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zamiast oświadczyn dupa blada;/
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-24, 15:49   #222
aggie94
Raczkowanie

Dot.: zamiast oświadczyn dupa blada;/

Cytat:
Napisane przez Hibiku Pokaż wiadomość
tylko chłop mógł naobiecywać różne cudawianki, ale ona jako matka zamiast reagować na hurra, powinna się zastanowić czy ten człowiek nadaje się na narzeczonego i męża, a tutaj tego brak. Autorka ciągle się wymiguje, że ona o tym nie myślała, to on zaczął... ale ona PRZYJĘŁA tę wizję i się w nią zaangażowała... z tego co pisze, zrobiła to mocno bezrefleksyjnie.
Może zrobiła to bezrefleksyjnie, ale wcale się jej nie dziwię, kiedy chłop naobiecywał cuda niewidy. Zresztą wydaje mi się, że Autorka po wcześniejszych niepowodzeniach po prostu chciałaby w końcu komuś zaufać, mieć szczęśliwą rodzinę. Myślę, że należy po prostu do tych wrażliwszych osób i łatwo ją zranić - też taka jestem.

Autorko, myślę, że powinnaś poczekać jakiś czas, kilka miesięcy i zobaczyć, czy on się zmieni i zacznie na poważnie do tego podchodzić. W międzyczasie staraj się z nim dużo rozmawiać, ale jak już ochłoniesz, bo teraz kipisz od emocji i wcale Ci się nie dziwię. Jeśli w chłopie żadnych zmian nie dostrzeżesz to po prostu postaw mu jakieś ultimatum i wtedy zobaczysz czy mu naprawdę zależy. Jeśli nie, to zwyczajnie szkoda Twojego i dziecka życia na niego.

Edytowane przez aggie94
Czas edycji: 2014-08-24 o 15:50
aggie94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując