2014-08-24, 15:49
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: zamiast oświadczyn dupa blada;/
Cytat:
Napisane przez Hibiku
tylko chłop mógł naobiecywać różne cudawianki, ale ona jako matka zamiast reagować na hurra, powinna się zastanowić czy ten człowiek nadaje się na narzeczonego i męża, a tutaj tego brak. Autorka ciągle się wymiguje, że ona o tym nie myślała, to on zaczął... ale ona PRZYJĘŁA tę wizję i się w nią zaangażowała... z tego co pisze, zrobiła to mocno bezrefleksyjnie.
|
Może zrobiła to bezrefleksyjnie, ale wcale się jej nie dziwię, kiedy chłop naobiecywał cuda niewidy. Zresztą wydaje mi się, że Autorka po wcześniejszych niepowodzeniach po prostu chciałaby w końcu komuś zaufać, mieć szczęśliwą rodzinę. Myślę, że należy po prostu do tych wrażliwszych osób i łatwo ją zranić - też taka jestem.
Autorko, myślę, że powinnaś poczekać jakiś czas, kilka miesięcy i zobaczyć, czy on się zmieni i zacznie na poważnie do tego podchodzić. W międzyczasie staraj się z nim dużo rozmawiać, ale jak już ochłoniesz, bo teraz kipisz od emocji i wcale Ci się nie dziwię. Jeśli w chłopie żadnych zmian nie dostrzeżesz to po prostu postaw mu jakieś ultimatum i wtedy zobaczysz czy mu naprawdę zależy. Jeśli nie, to zwyczajnie szkoda Twojego i dziecka życia na niego.
Edytowane przez aggie94
Czas edycji: 2014-08-24 o 15:50
|
|
|