2014-08-24, 17:09
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klinika nieplodnosci Angelius-Katowice
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew
ja mam dziś 25 dzień cyklu (prawie równo jedziemy  ) ale też nie wiem kiedy dostanę @, bo robiłam w czwartek badanie progesteronu i wyszło mi poniżej 1, więc owulacji jak zwykle nie miałam w tym cyklu... no w każdym razie umówiła się na szybkie usg na czwartek, sprawdzimy czy wszystko ok, czy nie ma torbieli i wtedy ewentualnie wywołam @ i będziemy zaczynać stymulację od nowego cyklu 
|
No proszę jak fajnie będziemy podchodzic mniej wiecej w podobnym czasie.
Ewuś czesto sprawdzasz progesteron?kiedy powinno się to robić?ja nigdy nie miałam chyba sprawdzanego...
Moja @ już za rogiem,pojawilo sie plamienie wiec lada moment sie rozkreci,wszystko idzie w dobrym kierunku..
Ciekawa jestem co dostane do stymulacji,może to co ty ,bo na jakimś forum wyczytalam ze często daja Symletrol w naszej klinice.
Cytat:
Napisane przez marie_sol
Podczytuję was regularnie, ale z młodą nie mam czasu nic napisać. Za wszystkie i każdą z osobna trzymam kciuki  i wierzę, że będzie dobrze, bo w klinice wiedzą co robią.
Co do pytania o niedziele, to niestety nie robią wtedy zabiegów planowych, ale tak ustawiają wszystko, żeby było dobrze- jak miała mi owu wypaść w niedzielę, to zastrzyk na wywołanie (Ovitrelle) dostałam po prostu później i owu wypadła w poniedziałek, a z samego rana umówili mnie na IUI.
|
Dziecko to taki cudowny pochłaniacz czasu ze ci wybaczamy
Ovitrelle robilas sama czy jechalas gdzies na zastrzyk?ile wczesniej ten zastrzyk ?bo chyba czytalam jak opisywalas(ale nie pamietam,zaraz wroce i poszukam).
Ciekawe czy zdarza sie ze owu wypada przy stymulacji wczesniej niz w 14dc? Pewnie tak no bo roznie mozna chyba zareagowac na leki...Kurcze za bardzo sie chyba nakrecam
Edytowane przez bombka666
Czas edycji: 2014-08-24 o 17:10
|
|
|