Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klinika nieplodnosci Angelius-Katowice
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-24, 17:09   #142
bombka666
Zakorzenienie

GG do bombka666
Dot.: Klinika nieplodnosci Angelius-Katowice

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ja mam dziś 25 dzień cyklu (prawie równo jedziemy ) ale też nie wiem kiedy dostanę @, bo robiłam w czwartek badanie progesteronu i wyszło mi poniżej 1, więc owulacji jak zwykle nie miałam w tym cyklu... no w każdym razie umówiła się na szybkie usg na czwartek, sprawdzimy czy wszystko ok, czy nie ma torbieli i wtedy ewentualnie wywołam @ i będziemy zaczynać stymulację od nowego cyklu
No proszę jak fajniebędziemy podchodzic mniej wiecej w podobnym czasie.
Ewuś czesto sprawdzasz progesteron?kiedy powinno się to robić?ja nigdy nie miałam chyba sprawdzanego...
Moja @ już za rogiem,pojawilo sie plamienie wiec lada moment sie rozkreci,wszystko idzie w dobrym kierunku..
Ciekawa jestem co dostane do stymulacji,może to co ty ,bo na jakimś forum wyczytalam ze często daja Symletrol w naszej klinice.
Cytat:
Napisane przez marie_sol Pokaż wiadomość
Podczytuję was regularnie, ale z młodą nie mam czasu nic napisać. Za wszystkie i każdą z osobna trzymam kciuki i wierzę, że będzie dobrze, bo w klinice wiedzą co robią.
Co do pytania o niedziele, to niestety nie robią wtedy zabiegów planowych, ale tak ustawiają wszystko, żeby było dobrze- jak miała mi owu wypaść w niedzielę, to zastrzyk na wywołanie (Ovitrelle) dostałam po prostu później i owu wypadła w poniedziałek, a z samego rana umówili mnie na IUI.
Dziecko to taki cudowny pochłaniacz czasu ze ci wybaczamy
Ovitrelle robilas sama czy jechalas gdzies na zastrzyk?ile wczesniej ten zastrzyk ?bo chyba czytalam jak opisywalas(ale nie pamietam,zaraz wroce i poszukam).
Ciekawe czy zdarza sie ze owu wypada przy stymulacji wczesniej niz w 14dc? Pewnie tak no bo roznie mozna chyba zareagowac na leki...Kurcze za bardzo sie chyba nakrecam

Edytowane przez bombka666
Czas edycji: 2014-08-24 o 17:10
bombka666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując