Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015!:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-24, 16:12   #1874
FlightlessBird
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015!:)

Cytat:
Napisane przez Zaciazona Pokaż wiadomość
Witam, tez chcialabym dolaczyc zrobilam est i jest pozytywny, zreszta czuje, ze jestem zaciazona kazda komorka. Z miesiaczki wychozi mi, ze urodze 29 kwietnia to jeszcze sie do Was moge zaliczyc co?

kasia 86-cholerka my sie chyba znamy z wiazu z pierwszej ciazy!!! Pamietam Ciebie i Emiliana. Ja urodzilam Milenke. Teraz jest z niej juz niezle ziolko. Dzialalismy na chlopaka, zobaczymy co z tego wyjdzie.
witamy
Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Dziękuję za miłe przywitanie! Wróciliśmy już do domku Reakcja rodziców była taka jak się spodziewałam Mój tatuś wniebowzięty i już nie musi narzekać, że mało wnuków ma :P Mama stwierdziła, że najwyższa pora bo już nie jestem taka młoda... Ale nie chcieli na początku uwierzyć i myśleli, że ich wkręcamy Siostra dowiedziała się prawie od razu po teście i skacze ze szczęścia bo w końcu będzie ciocią A sama ma już rocznego brzdąca

Są tu może jakieś dziewczyny z Krakowa?
super, że rodzice tak zareagowali
Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Nancy ja chodze prywatnie i nie zamierzam zmieniac
ja też..

Dziewczyny jestem na duphastonie i jednarozo miałam dziś na papierze jasnoróżowe plamienie Teraz podczas podcierania była kropka wielkości sadzy...No i od razu głupię myśli..Chyba przyspieszę wizytę u gina i zamiast w czwartek pojadę jutro Brzuch nie boli.

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2014-08-24 o 16:17
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora