Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe maluchy opuszczają brzuchy. Mamy sierpniowe 2014 część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-24, 17:30   #4077
Moni 26
Zadomowienie

Dot.: Sierpniowe maluchy opuszczają brzuchy. Mamy sierpniowe 2014 część VI

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Dziewczyny karmiace mm czym dopajacie swoje dzieciaczki? I jak czesto trzeba to robic?
Mela zbytnio wody nie lubi, wypije moze z 5 ml wiec szukam czegos innego ale o dobrym.skladzie, najlepiej bez cukru no i zeby jej smakowalo

Venus ja tez nie mialam w co mala ubrac jak wrocilismy ze szpitala a ciuszki ktore mialam na wyjscie byly 2 razy za duze niby wszystko rozmiar 56 ale jednak mala sie topila
Teraz po prawie 3 tygodniach powoli te mniejsze 56 sa dobre mala rosnie jak na drozdzach
I ja akurat mam duzo na te male rozmiary, wiedzialam ze jak dziecko sie urodzi i ma nawet 60 cm to i tak te 56 sa raczej dobre
Wiec nie sluchalam tych ''madrych'' rad
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Mojej kolezanki cora ma ponad 5 miesiecy i nosi rozmiar 62 takze jednak troche czasu sie ubiera te male ciuszki jesli dzidzia nalezy do tych mniejszych

Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
mój jest sporym chłopaczkiem, a w niektórych ubrankach na 56 się najzwyczajniej topi Mało co mam ubranek na 56 które sa na niego idealne Ale to też zalezy od rozmiarówki...
Ciesze sie ze nie słuchałam rad "madrych kumpeli, aby kupić na 62 wszystko" bo nie miała bym w co dziecka ubrać

angeles i morelka serdeczne gratulację!
A ja wczoraj w końcu karmie bez osłonek! Piersi sie wygoiły, maść i karmienie w kapturkach pomogło I normalnie stał sie cud, jak zaczęłam karmić go piersia mały je góra pół godzinki i pięknie zasypia i minimum 2-3 gdz śpi Dziś jak ok 1 go karmiłam to dopiero po 6 wstał...zjadł, jak ok 7 zasnął, tak wstał przed 11 Cały dzionejk ma taki rytm spi od 2-3 gdz do pół gdz ssie cyca i śpi Tak myślę że może nie wygodnie jadło mu sie przez te osłonki...Jak po 2-3 gdz jadł...najzwyczajnbiej moze się nie najadał....
Tym bardziej, że jak byłam ui pediatry w piatek to przybrał tylko 100gram przez tydzień, lekarz powiedział, że to za mało...W piatek kolejna wizyta jak mały nie przybierze minimum 200 gram to lekarz nastraszył mnie szpitalem... A ja byłam w szoku bo mały tak dużo jadł, a jak dałam mu butle z moim mlekiem, to spokojnie naraz potrafił zjeść 90ml, mimo, ż ewcześniej ssał cyca, ale otwierał buzię że jest głodny...
A od wczoraj to widze że moje dziecko sie w końcu chyba najada Mam nadzieję ze przybierze...

optymistka, ja nigdy nie dawałam, bo mój sie budził zawsze co2-3 godzin, a ze dzis sie nie obudził a ja byłam tak padnieta, że sobie spałam w najlepsze to mały miał dłuższą przerwę...A wiem ze jak dziecko śpi to co 3 godziny trzeba budzić

Edytowane przez Moni 26
Czas edycji: 2014-08-24 o 17:43
Moni 26 jest offline Zgłoś do moderatora