2014-08-24, 19:15
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Firmę Ziaja uwielbiamy, wszystkie kosmetyki znamy :)
Dziewczyny, widziałyście już nowe mydła do rąk? Ja widziałam w sobotę w ZDC. Na pewno kupię jakieś jak skończę obecne.
Cytat:
Napisane przez apple1602
Różowej nigdy nie używałam, a właśnie słyszałam o niej wiele dobrego! U mnie w Rossie głownie szara i zielona, a do niego mam najbliżej
Czego Wam brakuje w ziajowej kolekcji? Ja bym chętnie zobaczyła olejki do włosów, serum do końcówek i odżywkę do rzęs/brwi 
|
Mi brakuje:
- chusteczek do higieny intymnej w takim dużym opakowaniu (20 sztuk) jak np. z facelle
- suchy szampon
- pianka do golenia
- płatków kosmetycznych w stałej ofercie
- szczotki do zębów (skoro mają pasty to czemu nie szczotki?)
- kolorówki (ale to już raczej marzenie )
- podpasek/ tamponów 
To wszystko kupuję w Rossie/hebe, a tak bym tylko do Ziaji chodziła 
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;47840955]Wiem, że to od kolorówki te uczulenia mam. Kiedy po raz pierwszy nieco się umalowałam(kosmetyki sprawdzone i nieprzeterminowane) to dostałam wysypki i takiego swędzenia, że się drapałam po całym ciele. Pojechałam z mamą do lekarza. Lekarka mnie obejrzała i od razu z pytaniem-Malowałaś się? -No troszkę... I od razu stwierdziła, że to od tego, przepisała tabletki i maść.
Haha, ja akurat lubię zimno i deszcz. Chociaż wczoraj strasznie przez to cierpiałam-głupia meteopatia, czy jak tam to zwą. Kiedy idzie na zmianę pogody, wtedy strasznie boli mnie głowa. Jednak dzisiaj już ból zniknął i mi taka pogoda odpowiada. Przez tyle czasu były nieznośne upały(dla mnie one mogą nie istnieć, ja wytrzymuję do 25 stopni, a potem to już dla mnie jest upał, jest mi niedobrze i ja już nie chcę ), więc taki chłód przyjmuję z ulgą. Lubię jesień.
Jak trampki to dla mnie tylko czarne. W ogóle buty to wszystkie mam czarne. Tylko botki jesienne mam szare. Jakoś nie lubię kolorowych ubrań i dodatków-bluzki i bluzy mam prawie wszystkie białe, szare i czarne, zaś spodnie-tylko ciemny dżins.
Mi instruktor mówi, że na drodze jestem roztargnioną panikarą. Do tego ciągle mnie opiernicza za mój sposób posługiwania się kierownicą(-Ręka za rękę, a nie te wygibasy!). O ile teorii się tak nie boję, o tyle martwię się o praktykę.
Mnie polityka, Putin i Ukraina nie interesują. Jabłka jem, bo lubię, a nie żeby coś tam sobie manifestować. Śmiać mi się chce-jak oni to propagują i w ogóle, no i znowu popularny stał się cydr.
Szkoda, że to BB Ziai są takie ciemne, bo gdybym takie gdzieś spotkała, to może bym się kiedyś tam pokusiła na nie. Niełatwe jest życie bladego opaleniznofoba.
Ja zrobiłam cały dzbanek zielonej.
A mi najbardziej pasuje ta z żółtą glinką-twarz mam po niej taką rozjaśnioną, złagodzoną i zrelaksowaną. [/QUOTE]
Ja nie lubię zimy/deszczu. Kocham lato i 35 stopni ciepła 
Biedna jesteś z tym uczuleniem 
A cydr baaardzo lubię akurat 
Masz już termin egzaminu na prawko?
|
|
|