Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Firmę Ziaja uwielbiamy, wszystkie kosmetyki znamy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-24, 19:39   #77
apple1602
Zadomowienie

Dot.: Firmę Ziaja uwielbiamy, wszystkie kosmetyki znamy :)

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;47841413]Mi brakuje jakiś preparatów do paznokci. Z chęcią bym wypróbowała jakąś odżywkę do paznokci Ziai, bo jak na razie przerobiłam już wszystkie(tak, wszystkie) Eveline, serum Lovely i mam niezłe porównanie.

Pianka by się przydała, chociaż po kremie do depilacji mam sceptycznie podejście do depilacji z Ziają. Ale balsam łagodzący mają dobry-kiedyś go używałam i byłam z niego zadowolona.

Nie znoszę lata. Dla mnie mogłoby nie istnieć.

Teorię mam mieć w tym tygodniu, jak ustalą termin to zadzwonią do mnie. Chcę ją zaliczyć jak najszybciej, bo potem szkoła i nawał nauki. A praktyka to na razie jedna wielka niewiadoma, mam jeszcze kilkanaście godzin do wyjeżdżenia i nadal jestem kiepska podczas manewrów.

To jest myśl! Mam suchą skórę na rękach i nogach(na łokciach to nawet trochę suchej skorupy) i lubię tam smarować się czymś tłustym. Przy okazji dają dobry poślizg do masażu. Niedawno zużyłam malutką tubkę balsamu z serii Sopot-nawet nie zdążyłam się rozkręcić, a to już mi się wchłonęło.

Ten drugi krem BB od lewej wygląda ciekawie, ale znając życie jest dla mnie za ciemny.[/QUOTE]

Mnie olejki natłuszczają, a nie nawilżają Już wolę balsamy, ten czerwony z Garniera ratuje sytuacje.
apple1602 jest offline Zgłoś do moderatora