2014-08-24, 19:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Firmę Ziaja uwielbiamy, wszystkie kosmetyki znamy :)
Cytat:
Napisane przez apple1602
Są oliwki do ciała, to można to podłączyć pod olejki
Co do pianki do golenia jestem wierna tylko Gilette Olay  Warta każdego grosza! Chociaż jakby pojawiła się w ofercie Ziaji to pewnie bym się skusiła
Widziałam mydełka! Skuszę się na ten z kokosem. Rozpaczliwa próba zatrzymania lata
Nie widziałam, że jest też krem CC! Muszę wypróbować!
|
Krem CC szału nie robi . Testowałam w sklepie, ale nie zachwycił mnie i nie zamierzam kupić.
Ja używam żelu do golenia Gillette ale tego męskiego wraz z TŻ 
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;47841413]Mi brakuje jakiś preparatów do paznokci. Z chęcią bym wypróbowała jakąś odżywkę do paznokci Ziai, bo jak na razie przerobiłam już wszystkie(tak, wszystkie) Eveline, serum Lovely i mam niezłe porównanie.
Pianka by się przydała, chociaż po kremie do depilacji mam sceptycznie podejście do depilacji z Ziają. Ale balsam łagodzący mają dobry-kiedyś go używałam i byłam z niego zadowolona.
Nie znoszę lata. Dla mnie mogłoby nie istnieć.
Teorię mam mieć w tym tygodniu, jak ustalą termin to zadzwonią do mnie. Chcę ją zaliczyć jak najszybciej, bo potem szkoła i nawał nauki. A praktyka to na razie jedna wielka niewiadoma, mam jeszcze kilkanaście godzin do wyjeżdżenia i nadal jestem kiepska podczas manewrów.
To jest myśl! Mam suchą skórę na rękach i nogach(na łokciach to nawet trochę suchej skorupy) i lubię tam smarować się czymś tłustym. Przy okazji dają dobry poślizg do masażu. Niedawno zużyłam malutką tubkę balsamu z serii Sopot-nawet nie zdążyłam się rozkręcić, a to już mi się wchłonęło. 
Ten drugi krem BB od lewej wygląda ciekawie, ale znając życie jest dla mnie za ciemny. [/QUOTE]
O tak, odżywka do paznokci! W ogóle lakiery do paznokci by mogli wprowadzić 
Kochana, jak jesteś blada to uwierz, że odcień będzie za ciemny. Ja jestem teraz opalona a odcień dla mnie za ciemny był 
---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------
Cytat:
Napisane przez apple1602
Mnie olejki natłuszczają, a nie nawilżają  Już wolę balsamy, ten czerwony z Garniera ratuje sytuacje.
|
Też nie lubię tej serii z bio olejkami, jakoś mi nie podchodzi :/
---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------
Uciekam dziewczyny 
Jutro 12h w pracy, także miłego wieczoru i poniedziałku jutro
|
|
|