Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Firmę Ziaja uwielbiamy, wszystkie kosmetyki znamy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-24, 19:56   #78
Jeannee
Zakorzenienie

Dot.: Firmę Ziaja uwielbiamy, wszystkie kosmetyki znamy :)

Cytat:
Napisane przez apple1602 Pokaż wiadomość
Są oliwki do ciała, to można to podłączyć pod olejki
Co do pianki do golenia jestem wierna tylko Gilette Olay Warta każdego grosza! Chociaż jakby pojawiła się w ofercie Ziaji to pewnie bym się skusiła

Widziałam mydełka! Skuszę się na ten z kokosem. Rozpaczliwa próba zatrzymania lata

Nie widziałam, że jest też krem CC! Muszę wypróbować!
Krem CC szału nie robi . Testowałam w sklepie, ale nie zachwycił mnie i nie zamierzam kupić.
Ja używam żelu do golenia Gillette ale tego męskiego wraz z TŻ

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;47841413]Mi brakuje jakiś preparatów do paznokci. Z chęcią bym wypróbowała jakąś odżywkę do paznokci Ziai, bo jak na razie przerobiłam już wszystkie(tak, wszystkie) Eveline, serum Lovely i mam niezłe porównanie.

Pianka by się przydała, chociaż po kremie do depilacji mam sceptycznie podejście do depilacji z Ziają. Ale balsam łagodzący mają dobry-kiedyś go używałam i byłam z niego zadowolona.

Nie znoszę lata. Dla mnie mogłoby nie istnieć.

Teorię mam mieć w tym tygodniu, jak ustalą termin to zadzwonią do mnie. Chcę ją zaliczyć jak najszybciej, bo potem szkoła i nawał nauki. A praktyka to na razie jedna wielka niewiadoma, mam jeszcze kilkanaście godzin do wyjeżdżenia i nadal jestem kiepska podczas manewrów.

To jest myśl! Mam suchą skórę na rękach i nogach(na łokciach to nawet trochę suchej skorupy) i lubię tam smarować się czymś tłustym. Przy okazji dają dobry poślizg do masażu. Niedawno zużyłam malutką tubkę balsamu z serii Sopot-nawet nie zdążyłam się rozkręcić, a to już mi się wchłonęło.

Ten drugi krem BB od lewej wygląda ciekawie, ale znając życie jest dla mnie za ciemny.[/QUOTE]

O tak, odżywka do paznokci! W ogóle lakiery do paznokci by mogli wprowadzić

Kochana, jak jesteś blada to uwierz, że odcień będzie za ciemny. Ja jestem teraz opalona a odcień dla mnie za ciemny był

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
Napisane przez apple1602 Pokaż wiadomość
Mnie olejki natłuszczają, a nie nawilżają Już wolę balsamy, ten czerwony z Garniera ratuje sytuacje.
Też nie lubię tej serii z bio olejkami, jakoś mi nie podchodzi :/

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Uciekam dziewczyny
Jutro 12h w pracy, także miłego wieczoru i poniedziałku jutro