2014-08-25, 07:06
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tygodnie lecą, trójeczka z przodu, bo w październiku czas do porodu!! :)
Cytat:
Napisane przez poczwarkah
Dzięki za życzenia dziewczyny! Kolacja była pyyyyyyyszna! Najpierw smażone tofu i świńskie uszy, potem dla mnie polędwica w sosie ostrygowym a dla mężusia prawdziwa kaczka po pekińsku. A na koniec: lody o smaku zielonej herbaty 
Wydane oczywiście miliony monet, ale na szczęście maż z tych co na wózek może i poskąpią, ale na kolację z żonusią nie żałuje
To rzeczywiście skomplikowana sprawa u Was była z tą pracą. Na pewno jednak się ułoży wszystko. My z moim M. mawiamy w takich chwilach, że musi być dobrze, bo szczęście sprzyja zakochanym 
A co do zapomnienia o rocznicy zaręczyn - nie przejmuj się, ja też o tym zapomniałam w zeszłym roku. Mąż przyszedł do domu z kwiatami, czekoladkami, winem... a ja w jakimś dresie siedzę i oczy jak 5 zł o co chodzi  Myślałam że na loterii wygrał, albo coś. Dopiero jak mi powiedział to się kapnęłam, że rzeczywiście to dziś.
Ale on pamiętał tylko dzięki temu, że prowadzi bardzo szczegółowy kalendarz i po prostu ma takie rzeczy zapisane. Choć przykładowo "poodkurzanie mieszkania" też zapisuje, więc to nie jest do końca tak że się przejął specjalnie tą rocznicą 
|
Świńskie uszy ? A co to takiego ?
Kochanego masz mężusia 
Mam nadzieję, że się wszystko jakoś poukłada...Emocje biorą górę a ja jestem miękka fajka w takich momentach. Widzę, że jemu też jest z tym źle, ale się nie przyzna, bo przecież nie podda się tak łatwo. Faceci 
Ja o każdej rocznicy staram się pamiętać, a tu taki zonk. Nie dość, że nie spędzamy jej razem to jeszcze żadne nie pamiętało. Może sobie odbijemy jak wróci. Tylko wtedy pewnie już Mały będzie na świecie...
Klio, a jak sobie radzicie? Jak Malutka ? Przybiera na wadze ?
Co do tej sytuacji, ja słyszałam, że pielęgniarki wręcz zmuszają i namawiają na karmienie piersią i pomagają w tym. A tam pokarm sztuczny Co szpital, co pielęgniarka to inne zasady 
Dzień dobry wszystkim Pobudka o 7 po jakiejś ciężkiej nocy. Wstawałam po skarpetki, tak mi nogi zmarzły. Taka chmura burzowa na nas idzie, że strach się bać. Na 10 idę do rodzinnego, chociaż raz w ciąży chcę skierowanie na wyniki krwi itp, bo wszystko robię prywatnie a później sr. Miłego dnia wszystkim !
|