Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - chrzciny
Wątek: chrzciny
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-25, 09:07   #1
Karolajn93
Raczkowanie

chrzciny

Czesc!
na wstepie pare slow o mnie. Mam 20 lat i od roku sama z chlopakiem utrzymuje sie w warszawie, nikt mi nie pomaga. W tym roku ide na studia, moj chlopak rowniez.
Mojej siostrze ciotecznenj w ubieglym roku urodzil sie chlopiec,poprosila abym byla chrzestna. Zgodzilam sie. Wczoraj powiedziala mi ze pod koniec wrzesnia robi chrzciny.
I teraz powod dla ktorego pisze: mam 500km tam, wiec potrzebuje przynajmniej 3 dni wolnych a grafik w pracy juz ustalony, przynajmniej 800zl na wyjazd tam na przejazd plus prezent. Dodatkowo nawet gdybym miala te pieniadze to mam ustalony grafik a pod koniec wrzesnia mamy zjazdy na studiach i dosatkowo ubezpieczenia i przeglad samoxhodu do zaplacenia. Gdybym miala na dzien dzis tam pojechac to musialabym wziac pozyczke. Zdradze tez ze z chlopakiem mamy niecale 3 tys zl miesiecznie razem.
Wiem, ze sie zobowiazalam. Ale nie wiem co mam w tej sytuacji zrobic. Oczywiscie siostra cioteczna na wiosne cos tam mowila ze chce zrobic chrzciny na jesien. Ale wczoraj dopiero powiedziala ze robi je we wrzesniu. Co zrobic?
Karolajn93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując