2014-08-25, 08:54
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dni paszteta przeganiamy i za ćwiczenia się zabieramy! cz. XVII
Cytat:
Napisane przez Elsay

Kolejna bidulka cierpi, oby szybko przeszło 
|

Cytat:
Napisane przez Elsay
Też mnie to wkurza, że ludzie się na czymś kompletnie nie znają, ale będą się wypowiadać jakby byli najlepszymi ekspertami. I jeszcze mnie denerwują te wypowiedzi w drugą stronę, że skoro utyłaś to znaczy, że cały czas spędzasz w lodówce wyżerając co się da, bo jesteś żarłok, leń i nieudacznik.
Wiadomo leki są potrzebnie nawet te przeciwbólowe których staram się nie łykać ale ja na przykład jak mnie coś zaczyna boleć to czekam może przejdzie próbuję się przespać a w ostateczności coś łyknąć ale cą ludzie co ich jeszcze dobrze nie zacznie boleć a oni już zdążą 5 tabletek łyknąć. I wolą się chemią napchać niż zjeść coś zdrowego co zadziałałoby tak samo albo nawet lepiej. A przecież od leków nawet tych "bezpiecznych" idzie sobie rozwalić wątrobę/ nerki.
|
Jak moja teściowa 
Cytat:
Napisane przez Elsay
Hero a ten konkurs to trwa jeszcze czy już się skończył? Bo zrozumiałam, że do wczoraj, a teraz sobie kliknęłam w twój banerek zobaczyć która jesteś a tak dalej normalne głosowanie. 
|
No właśnie się nie skończył miał trwać do wczoraj, ale pisałam, że zmienili regulamin i konkurs trwa do końca sierpnia czyli jeszcze cały tydzień
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|