Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze śluby za 2lata będą z Nas najszczęśliwsze PMki świata! PM 2016 część XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-25, 10:15   #1978
klakla91
Zakorzenienie

Dot.: Nasze śluby za 2lata będą z Nas najszczęśliwsze PMki świata! PM 2016 część XV

Hej
lolusl ten ksiądz był conajmniej dziwny Z dj też zazwyczaj podpisuje się w umowie zakaz spożywania alkoholu. W końcu w pracy jest. Ale jak sobie nie dopilnowali tak mieli. Też nie lubię jak Młoda (czy ktokolwiek inny) świeci cyckami Najważniejsze, że oni są małżeństwem, a wy się wybawiliście
Co powiesz na tą suknię? http://twojasuknia.pl/suknia-wieczor...tem,34338.html

Cytat:
Napisane przez kashia001 Pokaż wiadomość
ja uważam, że fajnie jak plener jest innego dnia, bo nie trzeba gości zostawiać na Bóg wie ile.

Ja w ogóle chyba się zdecydowałam, ze chcę plener w Zakopanym
Zgadzam się z pierwszym Piękne zdjęcia byście mieli Mi się od małego marzyły zdjęcia w najpiękniejszych wg mnie ruinach zamku Ogrodzieniec. Mam nadzieję, że się uda
Cytat:
Napisane przez nniee Pokaż wiadomość
Zobaczcie to
http://www.slubnaglowie.pl/inspiracj...waniu-punktu-g
Nie obejrzałam do końca, bo mi kopara opada jak wchodzili do kościoła śpiewając "refren" tej piosenki

Cytat:
Napisane przez Madzialena7 Pokaż wiadomość
Wiele rzeczy mi się nie podobało, no ale to nie moje wesele więc zależy jak się komu podoba.
Za dużo jedzenia, za mało miejsca (szczególnie na sali tanecznej), za dużo wódki (zostało ponad połowę), zespół do kitu, brzydka kreacja Pani Młodej (no ale to kwestia gustu).

A my może jednak jedziemy w weekend a nie w środę do Niemiec, przynajmniej TŻ próbuje tak załatwić.
Lepiej za dużo jedzenia i wódki (zwłaszcza wódki, bo to potem może stać iczekać na okazję, albo można oddać/odsprzedać) niż za mało Ale jak zespół do kitu, to wszystko się sypie..
Może się uda załatwić, ale i tak się pakuj
Cytat:
Napisane przez Madzialena7 Pokaż wiadomość
Drużba to wodzirej tak się u nas potocznie mówi. Tzn uzgodniliśmy z nim narazie słownie, dopiero TŻ ma dziś do niego dzwonić i ustalić szczegóły i ewentualnie podpisać umowę, choć brat TŻ-ta żadnej umowy nie podpisywał i umawiali się tak "na gębę" ale mi się to nie bardzo podoba bo jednak wolę mieć pewność, że będzie..
To nie macie wodzireja w zespole? Czy oprócz jest drugi?
Cytat:
Napisane przez nikita1991 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczęta

Ja też biorę ślub w 2016, chciałabym się przyłączyć do dyskusji.
Witaj

Cały weekend przesiedziałam u TŻa, spotkaliśmy się z prawie całą rodziną W niedzielę wybraliśmy się na grzyby na 30 min a nazbieraliśmy naprawdę sporo Zatrzęsienie było. Aż żałowaliśmy, że dłużej nie mogliśmy być, bo żal zostawiać

34/2021
klakla91 jest offline Zgłoś do moderatora