2014-08-25, 12:18
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
zaraz strace cierpliwosc.. pisze juz 4 raz..jak mi sie laptop nie przegrzeje to wylacza prad..normalnie..wrrr
co do tej bielizny higienicznej do szpitala to ja sie juz w taka zaopatrzylam ale oprocz tego wezme zwykle bawelniane majty.zawsze mi sie wydawalo,ze jak do szpitala to wszystko musi byc nowe,najlepiej w bialym kolorze bo to tak sterylnie i czytso wyglada i tez taka bielizne kupila a tu kolezanka mi mowi co rodzila w czerwcu, ze jak ja na IP lekarka przebadala to ja tak przeczyscila,ze luchnelo z niej..cala biala bielizna zababrana i nawet jej sie nie pozwolila przebrac,dala tylko kawalek ligniny.dopiero jak lekarka poszla jej tz zagadal z pielegniarka ze zona by sie chciala odswiezyc..
Manieczka..moj tez ma taki czas..u mnie to dopiero 2 dzien..wczoraj nioe bylo szalu a dzis tez do aktywnych nie nalezy.zawszle buszowal o 2/3 tak,ze az sie przebudzilam a dzis cisza,rano tez lekkie wyginanie i to wsyzstko...niby sa te ruchy jak reke przyloye ale bardzo delikatne..a wizyta dopiero w poniedzialek
Anuszka takie malenstwo...dobrze,ze wszystko szczesliwie sie skonczylo,mala trafila do inkubatora
Wy to macie przynajmniej jakies rozeznanie ile Wasze maluchy waza a ja nie wiem nic..w 20t5d mialam usg prenatalne i wlasnie tam podano mi orientacyjna wage..maly mial wtedy 355 g i od tego czasu rzadnych informacji..
Czekoladka,dobrze ye Werce sie zagoilo..podaj ten przepis bo ja tez mam ale on taki malo pizzowy jest,bardziej kruche ciasto ale robi sie go szybko i zawsze wychodzi..sprobowalabym jednak czegos innego
u mnie dzis obiad od wczoraj..pieczen w pieczarkach i borowikach,buraki i kluseczki..rosol tez od wczoraj
wlasnie dzwonil tz..byl w szpitalu i operacje ma dopiero 19.09..nie maja wolnych terminow.. on ma jeszcze 1 szczepionke miec na zoltaczke i zlecone jakies badania..no chyba,ze sie pogorszy i bd na cito operowany.. porazka..
---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------
Cytat:
Napisane przez mgds
My mamy rosół, dziś lekko po tygodniu szaleństw pt.spagetti, mielone, placki z sosem z mięsem mielonym
Teraz w kółko Trudne sprawy itp., az już bokiem wychodzi hehe
Makaron mniammm uwielbiam.. A jak sos robisz? Jakiś specjalny przepis?
|
u mnie w miescie zeszlym tyg byl casting do Trudnych spraw i Pamietnikow z wakacji..podobno tlumy sie zglosily..
aham..mam pytanie do tych co juz robily zamowienie w gemini..w czwartek dodalam ostatnie zakupy do koszyka i zrobilam przelew a dzis patrze i status ciagle nie oplacone..co jest jak dlugo wam ksiegowalo i czekalyscie na jakies potwierdzenie?
|
|